Ένα Tesla Model 3 παραλίγο να γίνει… υποβρύχιο!

Λίγο έλειψε για να βρεθεί στην θάλασσα ένα Tesla Model 3, καθώς ο οδηγός του κάπως... μπερδεύτηκε προσπαθώντας να παρκάρει.

Ένα Tesla Model 3 κόντεψε να κάνει βουτιά στη θάλασσα και να κάνει παρέα με τα ψάρια. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν παρκαρισμένο. Ούτε ότι ο οδηγός είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει το χειρόφρενο. Αντιθέτως, ήταν μέσα στο αμάξι του και προσπαθούσε να παρκάρει στο λιμάνι Dana Point της Καλιφόρνια.

Το Tesla Model 3 ακρίβυνε κατά 7.000 ευρώ στη Γερμανία

Το Tesla Model 3 τη γλίτωσε φθηνά

Ο οδηγός, μάλλον είχε αλλού το μυαλό του και μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό του γκαζιού. Σημαντικό λάθος να πεις!  Αν αναλογιστούμε προφανώς, ότι η επιτάχυνση του Model 3 δεν συγχωρεί τέτοιους είδους σφάλματα. Ο οδηγός του ηλεκτρικού, δεν πρόλαβε φυσικά να αντιδράσει και κατέληξε πάνω σε βράχους που οδηγούσαν στην θάλασσα.

BYD Seal: Μία… φώκια από την Κίνα κόντρα στο Tesla Model 3

Η αστυνομία της κομητείας Orange ενημέρωσε για το συμβάν, μέσω των social media, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες από το ατυχές περιστατικό.

Ένα Tesla Model 3 παραλίγο να γίνει...υποβρύχιο!

Ο οδηγός ευτυχώς δεν είχε κάποιον τραυματισμό. Επιπλέον, δεν έγινε γνωστό το μέγεθος της ζημιάς του αυτοκινήτου. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το μπροστά μέρος θα έχει σοβαρές ζημιές. Όπως επίσης και το κάτω μέρος του, καταστρέφοντας ακόμα και τη μπαταρία του αυτοκινήτου. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, καθώς ο οδηγός θα διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο αν τελικά το αυτοκίνητο έπεφτε στη θάλασσα.

Πολλά αντίστοιχα περιστατικά

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι με αφορμή αυτό το περιστατικό, είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που αφορούν τέτοια ατυχήματα. Τροχαία δηλαδή, που έχουν να κάνουν με τη λάθος χρήση των πεντάλ από τους οδηγούς.

Ένα «ιπτάμενο» Τesla Model S προκαλεί τρόμο!

Πιο συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ το μπέρδεμα των πεντάλ δημιουργεί ετησίως περισσότερα από 16.000 ατυχήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Διοίκησης Οδικής Ασφάλειας.

 

abb_img
spot_img