Ένα Tesla Model Y έτοιμο για ηλεκτρική καταδίωξη!

Η αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων Unplugged Performance μετέτρεψε ένα Tesla Model Y σε υπερσύγχρονο περιπολικό.

Η Unplugged Performance με έδρα την Καλιφόρνια, εξειδικεύεται στην βελτίωση των μοντέλων της Tesla. Συνήθως, μας παρουσιάζει κιτ αμαξωμάτων τα οποία προσφέρουν μία σπορτίφ ή και αγωνιστική εμφάνιση στα αμερικάνικα ηλεκτρικά μοντέλα. Επιπλέον, κατασκευάζει εξαρτήματα τα οποία αφορούν καθαρά την αγωνιστική χρήση, όπως φρένα, αναρτήσεις και εξοπλισμό για την καμπίνα. Ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να μεταποιήσει ένα Tesla Model Y, για εντελώς διαφορετική χρήση.

Η Tesla έσβησε χιλιάδες καταγγελίες για αυτονομία

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το εν λόγω Model Y της Unplugged Performance διαθέτει ένα «κοστούμι» περιπολικού. Προφανώς, οι αλλαγές δεν αφορούν αποκλειστικά το εξωτερικό τμήμα του μοντέλου, αλλά και την καμπίνα του. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη λάβει 20 παραγγελίες για μία πόλη των ΗΠΑ, όπου ολόκληρος ο στόλος θα αντικατασταθεί με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Από πλευράς κόστους, μόνο η μετατροπή σε περιπολικό «αγγίζει» περίπου τα 41.500 δολάρια.

Tesla: Τέλος η δωρεάν φόρτιση – Αυτές είναι οι χρεώσεις στην Ελλάδα

Τα χαρακτηριστικά του Tesla Model Y της Unplugged Performance

Η Unplugged Performance έχει δημιουργήσει μία μεγάλη λίστα εξοπλισμού για την συγκεκριμένη εκδοχή του Tesla Model Y. Πιο συγκεκριμένα, αυτή περιλαμβάνει μπάρες και προστατευτικά μάσκας στο εμπρός μέρος, φρένα και αναρτήσεις υψηλής απόδοσης, σειρήνες και μεγάφωνα, καθώς και αεροσυμπιεστές και ηλεκτρικά εργαλεία.

Επιπλέον, το μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικά πακέτα για κίνηση εκτός δρόμου, όπως και για χειμερινές συνθήκες. Προφανώς, διαθέσιμα είναι και τα πακέτα θωράκισης για ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Tesla: «Εμφύλιος πόλεμος» στα 400 μέτρα!

Ένα ανάλογο πλήθος διαθέσιμων επιλογών είναι διαθέσιμο και για το εσωτερικό του αμερικάνικου ηλεκτρικού μοντέλου. Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει εσωτερικό εξοπλισμό ειδικά για την αστυνομία, όπως κελιά κρατούμενων. Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή διαμόρφωσης του εσωτερικού, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Κ9.

Στον τομέα του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η λίστα περιλαμβάνει εξελιγμένα συστήματα GPS, ασυρμάτων και υπολογιστών. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνουν οι ειδικές θήκες για την ασφαλή τοποθέτηση και μεταφορά όπλων.

Editorial