Γκάφα ολκής από την Tesla!

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βίωσε ένας υποψήφιος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου Tesla, όταν το όχημα που παρέλαβε δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε.

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα άνευ προηγουμένου σφάλμα υπέπεσε η Tesla, καθώς παρέδωσε σε πελάτη της ένα Model X Plaid με διαφορετικά ελαστικά!

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

O Ethan Joseph είχε παραγγείλει από τον περασμένο Αύγουστο το Tesla Model X Plaid, πληρώνοντας περισσότερα από 130.000 δολάρια. Τον Μάρτιο του 2022 και μετά από αναμονή έξι μηνών, παρέλαβε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, το οποίο περίμενε με ανυπομονησία.

Πώληση ρεκόρ για ένα Tesla Roadster πρώτης γενιάς

Ωστόσο, αυτό που αντίκρυσε σίγουρα δεν το περίμενε. Στην πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο παρατήρησε ότι τα εμπρός ελαστικά ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, τα μπροστινά είχαν τα κανονικά ελαστικά Michelin Latitude Sport 3, ενώ τα πίσω ήταν Continental CrossContact LX Sport. To πρόβλημα βέβαια δεν έγκειται αποκλειστικά στη διαφορετική μάρκα, αλλά στο γεγονός ότι τα μεν ήταν θερινά και τα δε τεσσάρων εποχών.

Γκάφα ολκής από την Tesla!

Η αντίδραση της Tesla

Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε άμεσα με την Tesla, η οποία δέχθηκε φυσικά να αντικαταστήσει τα ελαστικά. Ωστόσο, τον ενημέρωσε ότι αυτή η διαδικασία θα πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα, καθώς υπάρχει έλλειψη στο απόθεμα.

Επιπλέον, ο Ethan ανακάλυψε σημάδια στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, όπως επίσης ότι τα πάνελ δεν ήταν ευθυγραμμισμένα.

Ο ιδιοκτήτης επέστρεψε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πίσω στην εταιρεία αγανακτισμένος από την κατάσταση, ζητώντας ένα άλλο Μοdel X Plaid. Η ταλαιπωρία δεν σταματάει εδώ, αφού η εταιρεία ενημέρωσε τον Ethan για να το παραλάβει θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιούλιο! Κοινώς καλό καλοκαίρι…

Tesla: 560.000 ευρώ για φόρτιση σε Supercharger!

abb_img