Η Bentley έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Flying Spur Hybrid στο The Macallan Estate

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors και ο διάσημος, παραδοσιακός οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, Macallan, ανακοίνωσαν μια μοναδική συνεργασία για την από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο φημισμένων βρετανικών brands, παρουσιάστηκε στο The Macallan Estate στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid, την οποία παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα projects που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων από κοινού επιμελημένων κορυφαίων εμπειριών πελατών και αποκλειστικού χαρακτήρα βιωματικών εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: Η Bentley παρουσίασε την ανανεωμένη Bentayga Hybrid

Στόχος της Macallan είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824.

Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής.

 

Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο The Macallan Estate, ήδη από το 2025.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την Bentley Motors, οι δύο πρώτες υβριδικές Bentley θα ενταχθούν άμεσα στον στόλο.

Η στρατηγική «Beyond100» φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας

Η Bentley Motors ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1919 και γρήγορα έγινε γνωστή στον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ, πριν αποκτήσει μια απαράμιλλη θέση στην κορυφή του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας την κορυφαία πολυτέλεια με τις επιδόσεις με μοναδικό και ασυναγώνιστο τρόπο.

Η Bentley Motors είναι η πιο περιζήτητη μάρκα υπερπολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο και τώρα υφίσταται τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στην 102χρονη ιστορία της.

Η στρατηγική «Beyond100» που εξαγγέλθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας, με έμφαση στην αειφορία.

Η συνεργασία των δύο φημισμένων brands αποτυπώνεται σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό video που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Η στρατηγική της Bentley για τον πλήρη εξηλεκτρισμό της μέχρι το 2030

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!