Η Bentley Mulliner στην Ινδία

Πέντε μοντέλα της Bentley Mulliner δημιουργίες αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, δημιούργησε τοπικός αντιπρόσωπος της μάρκας.

Ακούστε το άρθρο

Πέντε μοντέλα της Bentley Mulliner δημιουργίες αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, δημιούργησε τοπικός αντιπρόσωπος της μάρκας. Όλα έχουν ειδικές προδιαγραφές με μοναδικές εξωτερικές και εσωτερικές επεξεργασίες. Eμπνευσμένες από τα χρώματα της σημαίας της Ινδίας. Κάθε μονάδα είναι κατασκευασμένη στο χέρι από τη Mulliner. Το τμήμα εξατομίκευσης της Bentley.

Η έκδοση Opulence για την Ινδία περιορίζεται σε μόλις πέντε αυτοκίνητα. Ένα Continental GT Speed, ένα Flying Spur Speed και τρία Bentayga EWB Azure. Και τα πέντε έχουν ξωτερικό φινίρισμα Scarab Green, μια αποκλειστική ανάπτυξη της Mulliner εμπνευσμένη από το πράσινο στο κέλυφος του σκαθάρου Scarab. Το χρώμα εμπλουτίζουν λεπτομέρειες σε χρώμα Mandarin και Cumbrian Green. Μάλιστα αθένα από τα αυτοκίνητα τιμά την Ινδία αφού όλα έχουν τα χρώματα της σημαίας της χώρας.

Εξατομικευμένη έκδοση Opulence

Παρόλο που διαφοροποιούνται στον χαρακτήρα τους, όλα τα μοντέλα της Έκδοσης Opulence έχουν κοινά βασικά εξατομικευμένα στοιχεία. Όλα έχουν εξωτερικό φινίρισμα Scarab Green, που είδαμε στο πρώτο coachbuilt barchetta της Bentley, το Bacalar. Στο εσωτερικό κυριαρχούν το πορτοκαλί και το πράσινο των εθνικών χρωμάτων της Ινδίας. Σχεδιαστές και τεχνίτες δημιούργησαν πολλές απεικονίσεις μέχρι να βρουν τον τέλειο συνδυασμό. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από στενή συνεργασία μεταξύ της Bentley Mumbai και της ομάδας Mulliner. Και τιμά την Ινδία.

Opulence Continental GT Speed

Το Continental GT Speed με 659 ίππους είναι η κορυφαία εκδοχή με εστίαση στην απόδοση του κορυφαίου πολυτελούς Grand Tourer. Και η έκδοση Opulence συμπληρώνει τέλεια τον χαρακτήρα του. Το εξωτερικό φινίρισμα Scarab Green και οι τροχοί 22 ιντσών σε σκούρο φινίρισμα, τραβούν την προσοχή στις γραμμές του. Ενώ τα φώτα LED και τα αυτο-ρυθμιζόμενα σήματα στις ζάντες δείχνουν την προσοχή της Mulliner σε κάθε λεπτομέρεια.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού εντυπωσιάζει η ένταση της διχρωμίας του εσωτερικού. Με πινελιές γυαλιστερού Cumbrian Green, και αντιθέσεις στις ραφές των καθισμάτων. Η Έκδοση Opulence Continental GT Speed περιορίζεται σε μόνο μια μονάδα. Η οποία είναι ήδη στα χέρια του ιδιοκτήτη της.

Opulence Flying Spur Speed

Η πλούσια Opulence Edition Flying Spur Speed περιλαμβάνει όλη την πολυτέλεια που περιμένουμε, μαζί με ηχοσύστημα Naim και μια μοναδική, περιστρεφόμενη, οθόνη.

Και εδώ το αμάξωμα είναι σε βαφή Scarab Green της έκδοσης Opulence Edition. Οι ζάντες 22 ιντσών σε σκούρο φινίρισμα έχουν αυτο-ρυθμιζόμενα σήματα. Τα οποία έχουν πάντα τον σωστό οριζόντιο προσανατολισμό. Στη μάσκα το χαρακτηριστικό «Β» είναι φωτιζόμενο, από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

Bentayga EWB Azure Opulence

Η έκδοση Opulence του Bentayga EWB δίνει έμφαση στους χώρους και την πολυτέλεια. Συνολικά η Bentley θα κατασκευάσει τρία τέτοια οχήματα. Όλα με 4 καθίσματα, αφού το ψυγείο της Mulliner είναι μεταξύ των δύο πίσω καθισμάτων. Οι σκούρες ραφές στα πορτοκαλί καθίσματα δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση.

Το σύστημα Bentley Dynamic Ride 48V active anti-roll control δίνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης στην οδήγηση, χειρισμού και ελέγχου του αυτοκινήτου. Η έκδοση Opulence του Bentayga EWB Azure προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας και άνεσης.

abb_img