Η BYD κάνει «πράσινες» τις μεγαλουπόλεις

Η BYD μέσω των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των μεγάλων αστικών κέντρων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η BYD έχει διαθέσει περισσότερα από 1,9 εκατομμύρια αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά οχήματα. Από αυτά, τα 70.000 είναι αμιγώς ηλεκτρικά λεωφορεία και τα βλέπουμε σε περισσότερες από 400 μεγαλουπόλεις σε 70 χώρες του πλανήτη.

ΒYD Seal: Τα έσπασε στο τεστ αποφυγής ταράνδου!

Η BYD προστατεύει το περιβάλλον

Η κυκλοφορία των οχημάτων της BYD μειώνει τις εκπομπές CO2 στο περιβάλλον. Συγκεκριμένα, έχει αποτρέψει την έκλυση στο περιβάλλον περισσότερων από 11 εκατομμύρια τόνων CO2.

Αν μεταφράσει κανείς το συγκεκριμένο αριθμό σε δέντρα, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αναλυτικότερα, για να αποτραπεί η έκλυση τέτοιας ποσότητας CO2, θα πρέπει να φυτέψουμε 896 εκατομμύρια δέντρα.

Το συγκεκριμένο «ρεκόρ» είναι υπολογισμένο σε σύγκριση με την κυκλοφορία οχημάτων βενζίνης και diesel. Ουσιαστικά, η ΒYD μέσω των αποτελεσμάτων της αποδεικνύει τη συνεισφορά της ηλεκτροκίνησης στο «πράσινο» πρόσωπο των πόλεων.

ΒYD: Πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Τέλος, στην Ευρώπη κυκλοφορούν περισσότερα από 2.600 αμιγώς ηλεκτρικά λεωφορεία της BYD, σε 20 χώρες. Μάλιστα, μπορούμε να βρούμε κάποιο λεωφορείο σε περισσότερα από 100 μεγάλα ευρωπαϊκά αστικά κέντρα, ανάμεσα σε αυτά και στην Αθήνα.

Επιπλέον, η εταιρεία κατασκευάζει τα λεωφορεία «για την Ευρώπη στην Ευρώπη» (Made in Europe for Europe). Και πιο συγκεκριμένα, στο εργοστάσιο της στην Ουγγαρία.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!