Η «χρυσή» Άννα Ντουντουνάκη οδηγεί ένα Nissan Qashqai!

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες, κινείται άνετα στο δρόμο με το επίσης βραβευμένο Nissan Qashqai.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε παραμένει στο πλευρό της Άννας Ντουντουνάκη, έχοντας παραχωρήσει ένα νέο υβριδικό Qashqai N-Connecta. Έτσι, ενισχύει την κάλυψη των καθημερινών της αναγκών της Ελληνίδας αθλήτριας, η οποία εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας σε μεγάλες διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες, στο Οράν της Αλγερίας με χρόνο 25.95. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ακολούθησαν οι Ιταλίδες Βιόλα Σκότο ντι Κάρλο με χρόνο 26.25 και Σόνια Λακιντάνα με 26.38.

Ένα Nissan Qashqai για την Άννα Ντουντουνάκη

Το Nissan Qashqai N-Connecta της Άννας Ντουντουνάκη

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης οδηγεί ένα Nissan Qashqai N-Connecta, το οποίο διαθέτει υβριδικό κινητήριο σύνολο 158 ίππων. Και κυρίως με ασφάλεια 5 αστέρων, καθώς και τη διάκριση Best in Class για την κατηγορία του από το EuroNCAP.

Επίσης, εφοδιάζεται με νέας γενιάς Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα διπλής αντλίας λαδιού, προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Nissan Qashqai: Εξαιρετική βαθμολογία στο EuroNCAP!

Η «χρυσή» Άννα Ντουντουνάκη οδηγεί ένα Nissan Qashqai!

Κομψή η σχεδίασή του

Επί της ουσίας, η Nissan λανσάρει την 3η γενιά του Qashqai, με δυναμικές επιδόσεις και κινητήρια σύνολα που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραμένει κομψή, ενώ η πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C στηρίζει ολόκληρο το όχημα.

Τέλος, η βελτιωμένη ανάρτηση σε συνδυασμό με το ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης τονίζουν τον δυναμικό και άνετο χαρακτήρα του μοντέλου.

Nissan e-Power: Το σύστημα που… φορτίζει μόνο του!

Με το σύστημα e-Power

Το Nissan Qashqai διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T υβριδικής τεχνολογίας με ισχύ 140 ή 158 ίππων. Ωστόσο, σύντομα η Nissan θα κυκλοφορήσει το μοντέλο με το σύστημα e-Power. Ένα σύστημα μετάδοσης, μέσω του οποίου το ιαπωνικό SUV θα προσφέρει δυνατές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Και το κυριότερο, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!