Η DFSK ήρθε επίσημα στην Ελλάδα

Η DFSK είναι μια μάρκα με παρουσία σε 70 χώρες και από τον Ιούνιο θα φέρει 3 SUV στην Ελληνική αγορά, μέσω της Spanos Group.

Ακούστε το άρθρο

Η DFSK είναι μια μάρκα με παρουσία σε 70 χώρες. Και από τον Ιούνιο θα φέρει 3 SUV στην Ελληνική αγορά, μέσω της Spanos Group.

Μια μάρκα αυτοκινήτων που έχει ήδη κατακτήσει το κοινό σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, έρχεται πλέον επίσημα και στην Ελλάδα, από τον όμιλο εταιρειών Σπανού. Τα μοντέλα της DFSK έχουν αξιοπιστία, τεχνολογία και την πρακτικότητα. Αλλά και πολύ καλή  σχέση ποιότητας-τιμής, για μια δυναμική είσοδο και στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα σε μια εποχή που η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου έχει γίνει δύσκολη για πολλούς, η DFSK δίνει μεγαλύτερη αξία στα χρήματα του πελάτη. Με ολοκληρωμένα, ευρύχωρα οικογενειακά μοντέλα σε συμφέρουσα τιμή. Για να «αναβαθμίσει τις απαιτήσεις του» ο πελάτης, όπως αναφέρει το motto της DFSK.

Από τον ερχόμενο Ιούνιο τρία SUV της DFSK θα είναι στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας μας. Με πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Και με τη σιγουριά που δίνει η εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 km), σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ποια μοντέλα της DFSK θα δούμε στην Ελλάδα

Η DFSK ήρθε επίσημα στην Ελλάδα

Το DFSK 500, στη βάση της γκάμας, είναι ένα SUV με μήκος 4,38 m, κινητήρα βενζίνης 1.500 cc και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα πραγματικά ευρύχωρο, καλά εξοπλισμένο και ολοκληρωμένο οικογενειακό, θα είναι διαθέσιμο σε τιμή η οποία παραπέμπει σε supermini. Και με την επιπλέον ξεγνοιασιά που προσφέρει η εγγύηση 7 ετών της DFSK.

Η DFSK ήρθε επίσημα στην Ελλάδα

Το DFSK 600 είναι ένα μεγαλύτερο και ακόμα πιο ευρύχωρο SUV. Με μήκος 4,72 m και στάνταρ 7θέσια διαμόρφωση, θα δώσει λύσεις σε πολύτεκνους, αλλά και σε κάθε αγοραστή με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Και με κινητήρα βενζίνης 1.5 turbo 177 ίππων, πάντα σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. Για καλύτερο συνδυασμό ευχρηστίας και επιδόσεων.

Η DFSK ήρθε επίσημα στην Ελλάδα

Στην κορυφή της γκάμας, το DFSK E5 δίνει την εμπειρία χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, χωρίς κανέναν περιορισμό στο πεδίο δράσης του. Με μπαταρία χωρητικότητας 17,5 kWh και ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ 177 ίππων μπορεί να κάνει 87 χιλιόμετρα αποκλειστικά με ρεύμα. Ενώ με χρήση και του βενζινοκινητήρα 1.5 102 PS η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 1.000 km. Σε συνδυασμό με την 7θέσια διαμόρφωση της καμπίνας, αυτό το plug-in hybrid SUV θα έχει έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών για τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Η ιστορία της DFSK

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group (σήμερα γνωστό ως Seres Group). Η εταιρεία άρχισε τη δραστηριότητά από τα επαγγελματικά οχήματα για την αγορά της Κίνας και για εξαγωγή. Το 2007 πήρε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να φέρει τα μοντέλα της στην Ευρώπη. Ενώ πριν κλείσει 10 χρόνια λειτουργίας ο όμιλος είχε κατασκευάσει ήδη 1.000.000 οχήματα και είχε κατακτήσει την 1η θέση στις εξαγωγές μικρών επαγγελματικών μεταξύ των ομοεθνών της.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε πολλές αγορές του πλανήτη και έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία των προϊόντων της, την επόμενη 10ετία η DFSK στράφηκε στην εξέλιξη και παραγωγή επιβατικών μοντέλων. Η αρχή έγινε το 2014 με το πολυμορφικό DFSK 330. Ενώ το 2016 ήρθε το πρώτο της SUV, το DFSK 580. Από τότε, η γκάμα της μεγάλωσε και έχει περισσότερα από 10 μοντέλα SUV και MPV.

Σήμερα, η DFSK είναι ήδη στην τρίτη 10ετία «ζωής». Ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στο Seres Group, εξελίσσει νέα μοντέλα στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης του ομίλου στη Silicon Valley. Και διαθέτει 6 μονάδες κατασκευής οχημάτων και συστημάτων κίνησης στην Κίνα και στην Ινδονησία. Με ικανότητα παραγωγής άνω των 500.000 οχημάτων ετησίως.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img