Η EVPOWER… φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Η EVPOWER παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, από την προμήθεια του φορτιστή έως και την εγκατάστασή του.

Η EVPOWER είναι εγκεκριμένος εγκαταστάτης της Tesla στη χώρα μας από το 2022 και παράλληλα προσφέρει προς πώληση το Tesla Wall Connector Gen 3, για τη φόρτιση οποιουδήποτε ηλεκτρικού οχήματος.

Επιπλέον, η EVPOWER έχει βάλει και εκείνη το λιθαράκι της στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Μάλιστα, έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Με τις εν λόγω συνεργασίες κατορθώνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης. Προφανώς, λύσεις που ξεχωρίζουν για την ευκολία τοποθέτησης, αλλά και την αξιοπιστία τους.

Αν πάρετε την απόφαση να τοποθετήσετε το δικό σας φορτιστή, η EVPOWER φέρνει πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους για την αυτοψία του χώρου και την εκτίμηση των εργασιών. Φυσικά, η γκάμα προϊόντων που διαθέτει είναι τεράστια, καλύπτοντας κάθε απαίτηση, με την EVPOWER να είναι επίσημος διανομέας και έμπορος των κορυφαίων κατασκευαστών φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ένα ακόμη όμως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, είναι η υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση.

EVPOWER: Ό,τι χρειάζεστε για τη φόρτιση του EV σας!

Η EVPOWER... φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Ποιες είναι οι κατηγορίες φορτιστών που διαθέτει η EVPOWER;

Όπως ήδη αναφέραμε, η γκάμα φορτιστών που προσφέρει η EVPOWER είναι τεράστια. Μάλιστα, οι φορτιστές της εταιρείας πέρα από ιδιωτική χρήση, είναι ιδανικοί και για εταιρείες, για τη φόρτιση του εταιρικού στόλου. Επιπλέον, μπορούν να εξυπηρετήσουν ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, πρατήρια υγρών καυσίμων, εταιρείες Leasing και φυσικά εκθέσεις αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα οι φορτιστές είναι:

Ιδιωτικής χρήσης AC φορτιστές
 • AC 7kW, 32A
 • AC 11kW, 16A/φάση
 • AC 22kW, 32A/φάση
Εμπορικής-δημόσια χρήσης AC φορτιστές
 • AC 11kW, 16A/φάση, με πρωτόκολλο OCPP 1.6 & μετρητή ενέργειας (MID)
 • AC 22kW, 32A/φάση, με πρωτόκολλο OCPP 1.6 & μετρητή ενέργειας (MID)
 • DC Ταχυφορτιστές κατόπιν παραγγελίας
Φορητοί φορτιστές

Με μήκος καλωδίου από 5 έως 10 μέτρα, πλήρως αδιάβροχοι, για απλή πρίζα Schuko, αλλά και βιομηχανικού τύπου πρίζες έως 22 kW.

Η EVPOWER... φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Tesla Wall Connector: Η αξιόπιστη λύση στη φόρτιση του EV σας

Για τους μη μυημένους, το Wall Connector της Tesla είναι ο πιο γρήγορος τρόπος φόρτισης στο σπίτι ή στην εργασία σας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φορτιστής είναι κατάλληλος για χρήση σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ανάλογα με την παροχή σας, το Wall Connector λειτουργεί μονοφασικά ή τριφασικά έως 22kW.

Ενδεικτικό της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει, είναι η σύνδεση με Wi-Fi για τη λήψη των πρόσφατων ενημερώσεων λογισμικού. Ο συγκεκριμένος φορτιστής για τους ιδιοκτήτες Tesla, έχει προνομιακή τιμή και είναι ετοιμοπαράδοτος. Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση στην περιοχή της Αττικής (προς το παρόν), σύμφωνα με το νέο πρότυπο ΕΛΟΤ 60364.

Η εγκατάσταση δηλώνεται με τα πλήρη στοιχεία του πελάτη και του φορτιστή στην Tesla από την EVPOWER. Και το καλύτερο; Το Tesla Wall Connector έχει 4 χρόνια εγγύηση για οικιακή χρήση.

Γιατί να έχετε το δικό σας φορτιστή;

 • Ταχύτερη φόρτιση (έως και 10 φορές πιο γρήγορα από μία απλή οικιακή πρίζα)
 • Μείωση κόστους φόρτισης
 • Αυξημένη ασφάλεια φόρτισης
 • Έξυπνη παρακολούθηση μέσω mobile app
 • Εξουσιοδότηση χρήστη με κάρτα RFID / NFC όχι απρόσμενες κλοπές ρεύματος

EVPOWER – Your Electric Vehicle Power Solution
Τηλ.: 210-2200588
E-Mail: [email protected]
www.evpower.gr

abb_img
spot_img