Η εξηλεκτρισμένη γενιά των εμβληματικών κίτρινων ταξί της Νέας Υόρκης

Ο ... κίτρινος στόλος της EV Gravity ξεκινά τις παραλαβές επιβατών στη Νέα Υόρκη με ειδικά διαμορφωμένα ταξί Mustang Mach-E.

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, οι Νεοϋορκέζοι θα μπορούν να επισκέπτονται φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε όλη την πόλη με έναν νέο στόλο, o οποίος αποτελείται από κίτρινα ταξί Mach-E, που παρέχονται από τη EV Gravity, Inc.

Τα Mustang Mach-E διαμορφώθηκαν με οθόνες και πανοραμικές οροφές ειδικά για τους επιβάτες της Νέας Υόρκης μαζί με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για την αυξημένη ασφάλεια του οδηγού. Ο στόλος αντιπροσωπεύει μια νέα εξηλεκτρισμένη γενιά των εμβληματικών κίτρινων ταξί της Νέας Υόρκης.

Το 2022, η Gravity σχεδιάζει να ανοίξει μία τοποθεσία γρήγορης φόρτισης στο Μανχάταν

Η εσωτερική οθόνη μέσα σε ένα κίτρινο ταξί της Gravity.

Η Gravity, Inc είναι μια startup με EVs που επικεντρώνεται στους βιώσιμους στόλους και την υποδομή την οποία χρειάζονται προκειμένου να λειτουργήσουν. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να συγκεντρώσει τον καλύτερο εξοπλισμό κινητικότητας στην κατηγορία της και να ενσωματώσει νέο λογισμικό για την καλύτερη υποστήριξη τόσο των οδηγών όσο και των επιβατών.

Μάλιστα, στις αρχές του 2022, η Gravity σχεδιάζει να ανοίξει μία τοποθεσία γρήγορης φόρτισης στο Μανχάταν για να υποστηρίξει τον νέο στόλο των κίτρινων ταξί που είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Η Beat ανακοίνωσε νέα κίνητρα στους οδηγούς για αγορά ηλεκτρικών ταξί

Εκτός από τα ηλεκτρικά ταξί της, η Gravity Inc. συνεργάζεται επίσης με ιδιοκτήτες κτιρίων και χειριστές στάθμευσης για την υλοποίηση υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που μπορεί να υποστηρίξει τόσο τους μεμονωμένους οδηγούς όσο και μεγάλους στόλους αποτελούμενους από EV.

Το Mustang Mach-E έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή EV της αγοράς και έτσι βοήθησε τη Ford να γίνει ένας σοβαρός υποστηρικτής της υιοθέτησης EV σε όλο τον κόσμο.

Με τα Mach-E να μετατρέπονται σε εμβληματικά κίτρινα ταξί της Νέας Υόρκης, η Gravity επεκτείνει τη βιώσιμη διαμετακόμιση στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα αμέσως επόμενα βήματα της Gravity Inc.

Εσωτερική οθόνη μέσα σε ένα κίτρινο ταξί Gravity / Πηγή: Gravity Inc.

Η Gravity Inc. ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας των κίτρινων ταξί στη Νέα Υόρκη, ξεκινώντας με τα οχήματα Mach-E, σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου.

Η Gravity δήλωσε όμως ότι το πρώτο της ταξί Tesla Model Y, δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του αφού βρίσκεται επί του παρόντος, σε τελική επιθεώρηση και σύντομα θα ενταχθεί στο δυναμικό της και κατ’ επέκταση στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Τα οχήματα της είναι εγκεκριμένα για επίσημη χρήση ως ταξί ως μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος EV που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ταξί και Λιμουζίνας της Νέας Υόρκης το 2021.

Αυστριακό σύστημα πρωτοποριακής φόρτισης για ηλεκτρικά ταξί

Όλα τα Gravity EV θα είναι αδιαμφισβήτητα, κίτρινα ταξί, και θα περιέχουν οθόνες πίσω καθίσματος 22 ιντσών που θα ενημερώνουν για την κατάσταση της διαδρομής, θα παίζουν μουσική ενώ θα βγάζουν ακόμα και selfies!

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!