Η Ferrari Purosangue έχει τρελάνει κόσμο!

Η ζήτηση για τη νέα Ferrari Purosangue είναι άνευ προηγουμένου και για αυτό τον λόγο είναι πιθανό να κλείσουν τα βιβλία παραγγελιών.

Πρόσφατα γνωρίσαμε και επίσημα τη Ferrari Purosangue. Για την ακρίβεια, πριν λίγες μέρες το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας παρουσιάστηκε στο κοινό, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Η Purosnague προσφέρει την άνεση και την ευρυχωρία που χαρακτηρίζει την κατηγορία των SUV, παραμένοντας αυθεντική… Ferrari. Με βάση αυτό και όχι μόνο, η ζήτηση από τους ενδιαφερόμενους είναι ήδη τεράστια και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή. Μάλιστα είναι τόσες πολλές, που όπως όλα δείχνουν θα αναγκάσουν την εταιρεία να βάλει φρένο σε αυτές!

Ferrari Purosangue: Το πρώτο SUV της Ferrari είναι γεγονός!

Προτεραιότητα οι… παλαιότεροι για την Ferrari Purosangue

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galiera αποκάλυψε ότι η ζήτηση μετά την αποκάλυψή της έχει…«πάρει φωτιά». Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Κινδυνεύουμε να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση και ίσως χρειαστεί να κλείσουμε την παραλαβή παραγγελιών πολύ σύντομα».

Η φίρμα έχει δηλώσει ότι η παραγωγή της Purosangue δεν θα ξεπεράσει το 20% της συνολικής παραγωγής της μάρκας. Συνεπώς, θα βγει σε περιορισμένο αριθμό.

H αποκάλυψη της Ferrari Purosangue στις 13 Σεπτεμβρίου!

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Galiera, προτεραιότητα για την απόκτηση του νέου SUV έχουν οι νυν πελάτες της Ferrari. Έτσι, δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους για την προτίμησή τους στην εταιρεία από το Μαρανέλο. Ο Galiera σημειώνει:

«Κάθε κάτοχος Ferrari θέλει να έχει μία Purosangue και πρέπει να τον ανταμείψουμε, καθώς είναι αυτοί που έκαναν τη Ferrari αυτό που είναι σήμερα».

Ferrari Purosangue: Το πρώτο SUV της Σκουντερία!

Τέλος, θυμίζουμε πως το νέο μοντέλο διαθέτει κινητήρα V12 6,5 λίτρων, με απόδοση 725 ίππων και 716 Nm ροπής. Διαθέτει σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 310 χλμ./ώρα. Ένα πραγματικά δυναμικό SUV που έχει γοητεύσει τους πάντες.

abb_img
spot_img