Η Honda παρουσιάζει τη νέα σειρά EVs Ye, μαζί με το κομψό GT!

Η Honda ανακοίνωσε μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τρία απο τα οποία, θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα!

Ακούστε το άρθρο

Άλλα τρία EV θα ενταχθούν στα νέα crossover και το κομψό σαλόνι αργότερα για να ολοκληρώσουν τη σειρά Ye, και τα έξι θα εισέλθουν στην κινεζική αγορά μέχρι το 2027. 

Όλα τα μοντέλα Ye θα φορούν μια νέα πεπλατυσμένη έκδοση του παραδοσιακού σήματος Honda ‘H’, που αποδίδεται σε λευκό, και οι λειτουργίες του, θα εκτελούνται από τους συνεργάτες της μάρκας σε κοινοπραξία, Dongfeng Honda και GAC Honda.

Και τα δύο crossover P7 και S7 τα οποία αναμένεται να πωληθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, θα προσφέρουν την επιλογή ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης με μονοκινητήρα, κίνηση στους εμπρός τροχούς ή δικινητήρες με τετρακίνηση.

Εκδόσεις

Η Honda ισχυρίζεται ότι οι εκδόσεις RWD θα προσφέρουν «σπορ και ευκρινή οδική συμπεριφορά», ενώ οι 4WD θα βελτιώσουν την απόδοση και θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη απόκριση.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν αποκάλυψε το εσωτερικό των αυτοκινήτων, αλλά είπε ότι και τα δύο είναι εξοπλισμένα με πίνακα οργάνων LED και βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη.

Οδήγηση με στυλ

Εν τω μεταξύ, το GT Concept έχει αγωνιστική θέση οδήγησης, εξαιρετικά φαρδύ παρμπρίζ και «δυναμικές επιδόσεις». Η Honda δεν έχει κοινοποιήσει καμία λεπτομέρεια του συστήματος μετάδοσης κίνησης, αλλά είπε ότι η έκδοση παραγωγής, θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2025.

Είπε επίσης, ότι τα σχέδια των μοντέλων Ye βασίζονται στην ιδέα MM (Man Maximum, Machine Minimum), με στυλ οδήγησης που εξευγενίζει «τη χαρά της οδήγησης». Η Honda είπε ότι η εισαγωγή της σειράς Ye, θα συμβάλει στην «επιτάχυνση του μετασχηματισμού της στην Κίνα όπου η αλλαγή EV προχωρά με ταχείς ρυθμούς».

ΠΗΓΗ: AUTOCAR

abb_img