Η Jeep Σφακιανάκης χορηγός στο Athens Gold Cup!

Η Jeep Σφακιανάκης ήταν χορηγός στο Athens Gold Cup Masters, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και προσέλκυσε πλήθος κόσμου.

Το Athens Gold Cup Masters 2022 έλαβε χώρα στην Πλατεία Συντάγματος μεταξύ 2-5 Ιουνίου. Σε αυτό συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές του Beach Volley, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Επιπλέον, χορηγός της διοργάνωσης ήταν η Jeep Σφακιανάκης, στηρίζοντας απλόχερα τους αθλητές. Ακόμη, το γήπεδο, το οποίο έστησαν οι υπεύθυνοι στην Πλατεία, ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Προφανώς, από τη διοργάνωση δεν έλειπε το νέο Jeep Compass e-Hybrid, το οποίο μονοπώλησε για τα καλά το ενδιαφέρον του κοινού. Το νέο και εξηλεκτρισμένo μοντέλο της Jeep κράτησε συντροφιά σε όλους τους θεατές και αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Jeep Wrangler 4xe: 2 νέες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

Τα επιβατικά μοντέλα της Jeep

Τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Jeep αποτελούν τα Renegade, Compass και Wrangler. Μάλιστα, βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η αποδοτικότητα, η τεχνολογία και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ακόμη, η Jeep προσφέρει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις των εν λόγω μοντέλων, οι οποίες χρησιμοποιούν τα συστήματα e-Hybrid και e-Hybrid 4xe.

Easter Jeep Safari: Αυτά είναι τα 7 εντυπωσιακά πρωτότυπα!

Η συνέχεια του ταξιδιού της Jeep Σφακιανάκης

Η Jeep Σφακιανάκης ανανέωσε το ραντεβού της με αθλητές και φιλάθλους για τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, οι αγώνες Grand Slam Thessaloniki θα λάβουν χώρα μεταξύ 16-19 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!