Η Mercedes-Benz έφτιαξε φωνητικό βοηθό για σκύλους (βίντεο)

Μια νέα έκδοση του MBUX, την Bark Assist παρουσίασε η Mercedes για να ικανοποιήσει και τους τετράποδους φίλους μας μέσα στα αυτοκίνητα της.

Ακούστε το άρθρο

Μια νέα έκδοση του MBUX, την Bark Assist παρουσίασε η Mercedes για να ικανοποιήσει και τους τετράποδους φίλους μας μέσα στα αυτοκίνητα της.

Μπορεί η εφετινή Πρωταπριλιά να συνέπεσε με την Δευτέρα του Πάσχα των καθολικών, αλλά αυτό δεν πτόησε την Mercedes. Η οποία τηρώντας το έθιμο, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την είδηση για νέο φωνητικό βοηθό που… γαυγίζει. Μας ενημέρωσε μάλιστα για τους δοκιμαστές του νέου προϊόντος, που είναι ο Έντι, η Φρίντα και η Άιντεν, όπως βλέπουμε και στην επίσημη φωτογραφία που συνόδευε την είδηση.

Βέβαια, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων η Mercedes αναφέρει ότι το MBUX Bark Assist θα είναι διαθέσιμο μόνο στις 1 Απριλίου 2024. Επομένως, σπεύσατε!

Σύνοψη του Mercedes MBUX Bark Assist

Με το MBUX Bark Assist, η Mercedes-Benz δίνει φωνή τώρα και στους πιστούς συντρόφους των πελατών της. Τους σκύλους που συχνά συνοδεύουν τους οδηγούς, ως συνεπιβάτες τους. Ο έξυπνος φωνητικός βοηθός είναι συνδεδεμένος με το Mercedes Intelligent Cloud, που είναι σε θέση να αποκωδικοποιεί τα γαυγίσματα των τετράποδων φίλων. Και να αναγνωρίζει τις ανάγκες τους. Στο μέλλον, οι σκύλοι θα μπορούν επίσης να κάνουν ορισμένες λειτουργίες του οχήματος αυτόνομα. Πριν από την έναρξη κάθε διαδρομής.

Η Mercedes-Benz έφτιαξε φωνητικό βοηθό για σκύλους

Το MBUX Bark Assist επιτρέπει τον έλεγχο της επιλογής μουσικής. Και μπορεί να ενεργοποιήσει τα προγράμματα ENERGIZING COMFORT, τον κλιματισμό καθώς και τον Βοηθό Αγορών. Η Mercedes-Benz θέτει πρότυπα στον κλάδο με το σύστημα MBUX Voice Assistant. Το οποίο είναι γνωστό για την ευκολία στη χρήση του του και το ευρύ φάσμα λειτουργιών. Αφού οι επιβάτες (με ή χωρίς ουρά) μπορούν ήδη να έχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, τον καιρό ή το περιβάλλον. Μάλιστα μπορούν να ελέγχουν απομακρυσμένα ακόμα και το έξυπνο σπίτι τους.

Τα Πρωταπριλιάτικά των εταιριών αυτοκινήτου.

Οι ειδήσεις που δημοσιεύονται με αληθοφανή τρόπο είναι μια πολύχρονη παράδοση των αυτοκινητοβιομηχανιών. Που τηρείται κάθε χρόνο, αλλά εφέτος δεν είχε την δυναμική των περασμένων ετών λόγω της αργίας του καθολικού Πάσχα.

Δείτε ακόμα: Δέκα Πρωταπριλιάτικα αστεία της αυτοκινητοβιομηχανίας

abb_img