Η νέα Alfa Romeo Tonale στην πίστα της Ίμολα

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της, η νέα Alfa Romeo Tonale βρέθηκε στο Grand Prix της Ίμολα, τιμώντας την ιταλική καταγωγή της.

Ακούστε το άρθρο

Πολύ σύντομα η νέα Alfa Romeo Tonale θα μεταφέρει στους δρόμους της Ευρώπης το διαχρονικό ιταλικό στιλ της μάρκας. Με αφορμή το πρόσφατο Grand Prix της Formula 1 στην Ίμολα, το νέο μοντέλο τίμησε την ιταλική καταγωγή του.

Η νέα Tonale είναι μία Ιταλίδα από την… Ελλάδα!

Τρεις Tonale με τους οδηγούς της ομάδας Alfa Romeo F1 Team ORLEN, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, σχημάτισαν την ιταλική σημαία στη γραμμή εκκίνησης. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έναν γύρο της πίστας σε σχηματισμό, τιμώντας την Ιταλία, αλλά και το αγωνιστικό DNA της μάρκας. Άλλωστε η Alfa Romeo είναι ο κατασκευαστής που κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, το 1950.

«Ποδαρικό» με νέα ειδική έκδοση για την Tonale!

Προφανώς η Tonale είναι απόλυτα πιστή στο πνεύμα της Alfa Romeo που παραμένει ζωντανό από το 1910. Ωστόσο, η μάρκα με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλάζει την πορεία της, με κατεύθυνση προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η νέα Alfa Tonale στην πίστα της Ίμολα

Γιατί ξεχωρίζει η Alfa Romeo Tonale

– Αυθεντικά ιταλική σχεδίαση, σχεδόν αυτούσια σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο

– Καινοτόμο σύστημα πολυμέσων για μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας

– Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS) που εξασφαλίζουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2

– Νέα, εξηλεκτρισμένα υβριδικά σύνολα με εξαιρετική απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον

Alfa Romeo: Θέλει να ρεφάρει με…Tonale

Επιπλέον, η σχεδίαση και η τεχνολογία ολοκληρώνονται από την απόλυτη εστίαση στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, σε κάθε επίπεδο. Στοιχεία που έχει τονίσει επανειλημμένα και ο CEO της Alfa Romeo, κ. Jean Philippe Imparato.

Η νέα Alfa Romeo Tonale στην πίστα της Ίμολα

abb_img