Η NIU λανσάρει τα KQi Air και KQi Air X

Τα KQi Air και KQi Air X είναι τα νέα ηλεκτρικά πατίνια της κινέζικης εταιρείας NIU, τα οποία πραγματοποίησαν πρόσφατα το ντεμπούτο τους.

Μία εταιρεία με «καταγωγή» από την Κίνα φέρνει στην αγορά των ηλεκτρικών πατινιών 2 νέες προτάσεις για τους λάτρεις της εν λόγω κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, η NIU λάνσαρε τα ηλεκτρικά πατίνια NIU KQi Air και KQi Air X. Τα νέα μοντέλα προσφέρουν ικανοποιητική τελική ταχύτητα, καθώς επίσης και μεγάλη εμβέλεια, διευκολύνοντας τους αναβάτες τους.

Σε ότι αφορά τις μεταξύ τους διαφορές, αυτές έχουν να κάνουν με το βάρος τους, ενώ διαφορές υπάρχουν και στις χρωματικές αποχρώσεις. Πιο αναλυτικά, η έκδοση KQi Air είναι διαθέσιμη σε κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα. Το KQi Air X θα είναι διαθέσιμο σε  χρυσό σε μαύρο χρώμα. Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τα νέα ηλεκτρικά πατίνια.

Τι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. για το ηλεκτρικό πατίνι;

Τα NIU KQi Air και KQi Air X έχουν πολλά κοινά

Αρχικά, τα νέα μοντέλα διαθέτουν επίσης έναν ηλεκτροκινητήρα 350W με μέγιστη ονομαστική ισχύ 700W, ενώ μπορούν να ανέβουν σε μέγιστη κλίση 20%. Αμφότερα, πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 9,5×2,3 ιντσών. Επίσης, το πλαίσιο τους είναι από ανθρακονήματα, με το βάρος τους να φτάνει τα 11,7 κιλά.

Επιπλέον, διαθέτουν δισκόφρενα στο μπροστινό τροχό και αναγεννητική πέδηση στον πίσω, καθώς επίσης γκάζι μισής στροφής και LED φωτισμό μπροστά και πίσω. Ειδικότερα, ο μπροστινός προβολέας είναι το χαρακτηριστικό φωτοστέφανο της NIU, ενώ υπάρχουν και φλας, τα οποία είναι ενσωματωμένα στα άκρα του τιμονιού.

Το ZonDoo RoadHitter τρέχει πιο γρήγορα από τη σκιά του!

Επαρκή αυτονομία και αρκετή αναμονή για φόρτιση

Σε ότι αφορά την αυτονομία τους, αυτή είναι μεταξύ των 45 και 50 χιλιομέτρων, την οποία προσφέρει η μεγάλη μπαταρία που διαθέτουν. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία μπαταρία LG 451 Wh. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι η αυτονομία αυτή θα είναι εφικτή μόνο σε μικρές ταχύτητες. Σχετικά, με τη πλήρη φόρτισή τους αυτή διαρκεί 5 ώρες.

Το S80 Solar Scooter δεν έχει ανάγκη από επαναφόρτιση!

Και εφαρμογή για κινητά τηλεφωνα

Επιπλέον, για τους αναβάτες των ηλεκτρικών πατινιών θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για smartphone της εταιρείας. Μέσω αυτής, οι αναβάτες θα έχουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες. Αυτές είναι το έξυπνο ξεκλείδωμα NFC, τα στατιστικά στοιχεία διαδρομής, τη συνδεσιμότητα Bluetooth, τις ενημερώσεις over-the-air κ.α.

Ένα αντισυμβατικό e-scooter με έναν… τροχό

Από τιμή πως πάμε;

Τέλος, σχετικά με την τιμή τους, το KQi Air κοστίζει 1.399 δολάρια, ενώ το KQi Air X κοστίζει 1.799 δολάρια. Οι προπαραγγελίες για τα νέα μοντέλα ξεκινούν στις 19 Σεπτέμβρη και όσοι εκδηλώσουν πρώτοι ενδιαφέρον θα έχουν μία ικανοποιητική έκπτωση.

Editorial