Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari δοκιμάζεται στο Maranello

Ο φωτογράφος Derek Cornelissen «αιχμαλώτισε» την Ferrari με την ασυνήθιστη εμφάνιση, δημοσιεύοντας τις εικόνες στον λογαριασμό του στο Χ.

Ακούστε το άρθρο

Ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του EV των Ιταλών, εθεάθη για πρώτη φορά να κάνει δοκιμές έξω από το εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello, προσφέροντάς μας μια πρώτη εικόνα σχετικά με τη σιλουέτα του και το πώς θα μοιάζει συνολικά. Ο φωτογράφος Derek Cornelissen «αιχμαλώτισε» το όχημα με την ασυνήθιστη εμφάνιση, δημοσιεύοντας τις εικόνες στον λογαριασμό του στο Χ.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα όχημα που φορά ένα τροποποιημένο αμάξωμα της Maserati Levante, το οποίο έχει συνδυαστεί με φωτιστικά σώματα της Ferrari Roma. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει επίσης προσθέσει νέους τροχούς.

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari δοκιμάζεται στο Maranello

Το πιο εξωπραγματικό σημείο του αυτοκινήτου, είναι το πίσω μέρος. Η Ferrari έχει τοποθετήσει δύο διπλές εξατμίσεις δεξιά κι αριστερά στον πίσω προφυλακτήρα, οι οποίες είναι ολοφάνερο ότι είναι εικονικές. Το αμάξωμα φέρει τα χαρακτηριστικά κίτρινα προειδοποιητικά τρίγωνα αυτοκόλλητα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα  ηλεκτρικό όχημα.

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία θα δώσει μεγάλη έμφαση στον ήχο του νέου της μοντέλου, αφού θέλει τα ηλεκτρικά της οχήματα να αποπνέουν συναίσθημα αλλά και ιστορία. Η Ferrari εξελίσσει αλλά και έχει ήδη πατεντάρει ήχους για την εξάτμιση, εδω και ένα χρόνο. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, η εν λόγω τεχνολογία, θα επιτρέψει στην Ferrari, να «κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα» με τα νέα της ηλεκτρικά οχήματα.

 

abb_img