Η Tesla λάνσαρε το Cyberquad for Kids και εξαντλήθηκε αμέσως

Ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να το συναρμολογήσει, χρησιμοποιώντας τα 18, συνολικά, κομμάτια που θα του αποσταλούν, μαζί με τις οδηγίες

Όσοι είχαν παρακολουθήσει την πρώτη παρουσίαση του Cybertruck, πίσω στο 2019, από τον Elon Musk, ίσως θα θυμούνται ένα μικρό τετράτροχο όχημα, ή quad.

Το μικρό quad πέρασε απαρατήρητο, αφού εκείνη τη φορά την παράσταση «έκλεψε» το Cybertruck και στη συνέχεια… ξεχάστηκε.

Όμως, αυτό δεν ισχύει και για τον Elon Musk και την Tesla και έτσι, πριν λίγες ημέρες, η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων, λάνσαρε το «Cyberquad για παιδιά».

Το «Cyberquad for Kids», έχει «συρρικνωθεί» σε σχέση με το αρχικό σχέδιο που είδαμε στην παρουσίαση του Cybertruck και πλέον έχει το μέγεθος για να το χαρούν οι μικροί φίλοι της Tesla!

Το Cyberquad εξαντλήθηκε πριν… κυκλοφορήσει

Κοστίζει 1.900 δολάρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να το αποκτήσουν κάνοντας online παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla. Και λέμε μπορούσαν διότι, εξαντλήθηκαν τα αποθέματα και έτσι… όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν!

Η εταιρεία δεν δέχεται άλλες παραγγελίες, τουλάχιστον, προς το παρόν, καθώς δεν έχει ανακοινώσει πότε και εάν θα κατασκευάσει νέα κομμάτια.

Όσοι το έχουν ήδη παραγγείλει δεν θα το έχουν στα χέρια πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να το κάνουν δώρο στα παιδιά τους, καθώς οι παραδόσεις δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τις γιορτές.

Η μέγιστη ταχύτητα του Cyberquad αγγίζει τα 16 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του είναι 24 χιλιόμετρα, εντυπωσιακά νούμερα για… παιδιά!

Βέβαια, μην περιμένετε να φορτίσετε το παιδικό «Cyberquad» σε Supercharger ταχύτητες, αφού μία πλήρης φόρτιση μπορεί να χρειαστεί έως και πέντε ώρες.

Φτιάξ’το μόνος σου

Επίσης, κάτι που χρειάζεται να αναφερθεί είναι πως, το Cyberquad δεν παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο. Ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να το συναρμολογήσει, χρησιμοποιώντας τα 18, συνολικά, κομμάτια που θα του αποσταλούν, μαζί με τις οδηγίες.

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Tesla, Franz von Holzhausen, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιεί το παιδικό Cyberquad με τα παιδιά του, όπου κάποια στιγμή κάνει την εμφάνισή του και ένα μεγαλύτερο Cyberquad, για μεγάλα παιδιά.

Το Cyberquad κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Radio Flyer, η οποία έχει μακρά παράδοση στο σχεδιασμό υψηλών επιδόσεων ATV, αλλά και στη μακρόχρονη σχέση με την Tesla.

Αφού αναφερόμαστε στον σχεδιασμό, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις χαρακτηριστικές γωνίες που φέρει το Cyberquad, που παραπέμπει στο Cybertruck, καθώς και την φωτιστική μπάρα με led.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!