Η Tesla μειώνει το κόστος συνδρομής στα δίκτυα Supercharger για τα άλλα EV

Οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκτός της Tesla πληρώνουν τώρα 2 λίρες λιγότερο το μήνα για να έχουν πρόσβαση σε φθηνότερες τιμές φόρτισης

Ακούστε το άρθρο

Η Tesla μείωσε το κόστος του συστήματος μέλους που παρέχει στους οδηγούς άλλων ηλεκτρικών οχημάτων, πρόσβαση με έκπτωση στο δίκτυο Supercharger .

Στο πλαίσιο του προγράμματος μέλους, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων που δεν ανήκουν στην Tesla μπορούν να πληρώνουν μηνιαία χρέωση, που τους επιτρέπει να φορτίζουν το όχημά τους χρησιμοποιώντας το δίκτυο Supercharger με την ίδια έκπτωση που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες Tesla.

Το πρόγραμμα κόστιζε προηγουμένως 10,99 £ το μήνα, αλλά η Tesla το μείωσε τώρα σε 8,99 £ ενώ εισήγαγε επίσης μια επιλογή ετήσιας συνδρομής 90 £. Το πρόγραμμα συνδρομής εκτελείται μέσω της εφαρμογής Tesla, η οποία απαιτείται επίσης για πρόσβαση στους φορτιστές V3 της εταιρείας. Οι νεότεροι φορτιστές V4 δέχονται επίσης ανεπαφικές πληρωμές.

Η Tesla χρησιμοποιεί μια στρατηγική τιμολόγησης μεταβλητού ποσοστού, επομένως το κόστος χρέωσης τόσο για ιδιοκτήτες/μέλη όσο και για μη μέλη της Tesla ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία και την ώρα της ημέρας – αλλά γενικά τα μέλη εξοικονομούν περίπου 10 p ανά kWh.

Για παράδειγμα, από τις 08:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, η χρέωση στην τοποθεσία Tottenham Hale Supercharger στο Λονδίνο κοστίζει επί του παρόντος 47 p ανά kWh για τους ιδιοκτήτες και τα μέλη της Tesla και 63 p ανά kWh για τα μη μέλη.

Η Tesla λειτουργεί επί του παρόντος 140 εγκαταστάσεις Supercharger, με συνολικά περισσότερους από 1400 φορτιστές, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Προς το παρόν, 42 από αυτούς τους ιστότοπους είναι ανοιχτοί σε ηλεκτρικά οχήματα εκτός Tesla, με 477 φορτιστές που δέχονται συνδέσεις CCS.

Το σύστημα ιδιότητας μέλους λειτουργεί επίσης σε όλη την Ευρώπη, έτσι οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται από μειωμένες χρεώσεις σε συμβατές τοποθεσίες Supercharger στην ήπειρο.

Πηγή: Autocar

abb_img