Η Zeekr «προσγειώνεται» στην Αυστραλία

Η Αυστραλία είναι η επόμενη χώρα που θα δραστηριοποιηθεί η κινέζικη Zeekr, καθώς θα ξεκινήσει η πώληση των μοντέλων της εντός του 2024.

Ακούστε το άρθρο

Η Zeekr, η οποία ανήκει στην Geely, έχει ήδη ξεκινήσει τις προπαραγγελίες για τα premium ηλεκτρικά της οχήματα σε άλλες αγορές, με την Αυστραλία να είναι η επόμενη στο χάρτη της.

Πιο συγκεκριμένα, το β’ εξάμηνο του 2024 είναι η περίοδος που αναμένεται η είσοδος της Zeekr στην αγορά της Αυστραλίας. Η εταιρεία έχει ήδη ορίσει επικεφαλής μάρκετινγκ και τμήματος μεταπωλήσεων για την αποτελεσματική ανάπτυξή της στην περιοχή.

Έρχεται το Ζeekr Mix, ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο

Ποια μοντέλα της Zeekr θα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία

Όσον αφορά τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι δεξιοκίνητες εκδόσεις του crossover Zeekr X και του 009 people mover θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία. Επιπλέον, το 009, το οποίο παρουσιάστηκε το 2022 ως το πρώτο πολυτελές ηλεκτρικό MPV στον κόσμο. Μάλιστα, αναμένεται να είναι ένα από τα κεντρικά μοντέλα που θα εισαχθούν.

Ζeekr: «Ρίχνει» τις τιμές του X στην Ευρώπη

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διανομής των οχημάτων της στην Αυστραλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Zeekr έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παρουσία σε διεθνές επίπεδο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε πολλές αγορές παγκοσμίως.

Ζeekr: Νέα τεχνολογία LFP για γρήγορη φόρτιση

Για μία αξέχαστη εμπειρία οδήγησης

Με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, τα ηλεκτρικά οχήματα της Zeekr αναμένεται να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης στους κατόχους τους. Η εταιρεία συνεχίζει να κατασκευάζει οχήματα που συνδυάζουν την ποιότητα, την απόδοση και την καινοτομία. Κάνοντας την Zeekr μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Τέλος, η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων στην Αυστραλία συνεχίζει να αναπτύσσεται, και η είσοδος της Zeekr αναμένεται να φέρει νέα δυναμική στον τομέα. Θα προσφέρει επιλογές υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Πηγή: CarExpert

 

abb_img