Η Zero παρουσίασε την νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα FXE

Η φουτουριστική FXE της Zero Motorcycles έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της και πλέον είναι έτοιμη να βγει, εκτός από τις αγορές, στους δρόμους χαρίζοντας μια διαφορετική οδηγική εμπειρία στους τυχερούς αναβάτες της.

Η καλιφορνέζικη εταιρεία από τη Σάντα Κρουζ παρουσίασε την Τρίτη τα νέα μοντέλα της για το 2022 με κορυφαίο από όλα την ολοκαίνουρια FXE.

Η τεχνολογία και η σχεδίαση είναι τα πρώτα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Zero, η οποία συνεχώς ωθεί εμπρός τα όρια της «μοτοκίνησης»!

Η νέα Zero FXE είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με την βραβευμένη εταιρεία HUGE Design, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, και το αρχικό σχέδιο προοριζόταν για να είναι αποκλειστικά concept μοντέλο.

Αξιοποιώντας παρατηρήσεις και σχόλια από σχεδιαστές της βιομηχανίας ηλεκτρικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, η FXE δίνει έμφαση στα εργονομικά στοιχεία, καθώς και στον σχεδιασμό που έχει επίκεντρο τον αναβάτη, και φυσικά στον γενικότερο σχεδιασμό.

Το αποτέλεσμα είναι ένα design που ξεχωρίζει, σε συνδυασμό με επιδόσεις που «κόβουν την ανάσα».

Διαβάστε επίσης: Η WMC 250EV είναι ένα «θαύμα» της αεροδυναμικής και έχει στόχο τα 400 χλμ./ώρα

Zero Motorcycles CEO: Καθορίσαμε την κατηγορία και έχουμε χρέος να ωθούμε την καινοτομία μπροστά

«Επειδή η εταιρεία μας καθόρισε αυτήν την κατηγορία, αυτό σημαίνει πως η Zero έχει χρέος να συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία στην ηλεκτροκίνηση των μοτοσυκλετών», ανέφερε ο Sam Paschel, CEO της Zero Motorcycles.

«Η θέση μας στην κορυφή της πυραμίδας, φέρει την ευθύνη της εξύψωσης της μορφής και λειτουργικότητας στη φιλοσοφία των μοτοσυκλετών νέας γενιάς και να εξάψουμε το πάθος των αναβατών με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η FXE παρέχει το design, την τεχνολογία και την οδηγική εμπειρία που κάποιος θα περίμενε από μία μοτοσυκλέτα του μέλλοντος».

Η FXE έχει ιπποδύναμη 46 ίππων και διαθέτει μία μπαταρία 7,2 kWh Li-Ionν. Η αυτονομία μέσα στην πόλη υπολογίζεται στα 160 χλμ. Ξεχωρίζουν τα led φώτα και η έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών.

Η FXE είναι η πιο προσιτή πρόταση των διαθέσιμων μοντέλων της Zero.

Διαβάστε επίσης: H BMW παρουσίασε επίσημα το φουτουριστικό e-scooter CE 04

abb_img
spot_img