Η ζωή του Ferruccio Lamborghini σε ταινία

Ο ανταγωνισμός του ιδρυτή της Lamborghini με τον Enzo Ferrari, κυριαρχεί στην ταινία «Lamborghini: The Man Behind the Legend».

Μία από τις ταινίες που περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε στους κινηματογράφους, είναι το «Lamborghini: The Man Behind the Legend». Μάλιστα, κατά καιρούς έχουμε δει την προβολή και άλλων βιογραφιών με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.

Προφανώς, η συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή είναι εμπνευσμένη από τη βιογραφία του Ferruccio Lamborghini. Σημαντικό ρόλο στην αφήγηση των γεγονότων «παίζει» ο Tonino Lamborghini, γιος του θρυλικού ιδρυτή της ιταλικής εταιρείας. Μάλιστα, ο Torino περιγράφει την ιστορία του πατέρα του, ο οποίος αρχικά ήταν γνωστός ως κατασκευαστής τρακτέρ και στη συνέχεια ως κατασκευαστής θρυλικών supercars.

Επιπλέον, μία από τις γνωστές ιστορίες είναι η κόντρα του Ferruccio Lamborghini με τον βασικό ανταγωνιστή του, Enzo Ferrari. Μία ιστορία, στην οποία εστιάζει και η ταινία.

Netflix: Ντοκιμαντέρ για τον Carlos Ghosn

Παράλληλα, η παραγωγή της ταινίας «Lamborghini: The Man Behind the Legend», έχει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ, Bobby Moresco. Επιπλέον, τον Ferruccio Lamborghini υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Frank Grillo, ενώ στο ρόλο της συζύγου του, Annita, συναντάμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Mira Sorvino. Τον μεγάλο ανταγωνιστή του Ιταλού ιδρυτή της Lamborghini, Enzo Ferrari, ενσαρκώνει ο Gabriel Byrne.

Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον μαζί σε ταινία της Apple

Παρουσία αρκετών Lamborghini και Ferrari της εποχής

Ένα από τα στοιχεία της ταινίας που όλοι φίλοι του αυτοκινήτου περιμένουν με ανυπομονησία να δουν, είναι τα θρυλικά ιταλικά μοντέλα που πρωταγωνιστούν. Φυσικά, δεν θα αντικρίσουμε μόνο αριστουργήματα με σήμα τον ταύρο, αλλά και αρκετές Ferrari της εποχής. Στο επίσημο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι απίστευτες Countach, Miura και 350 GT, πολλές Ferrari, μία Porsche 356 κ.α.

Ducati Streetfighter V4: Με φουλ ιταλικό DNA!

Στη μεγάλη οθόνη η ταινία με τη ζωή του Ιταλού επιχειρηματία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μέσω υπηρεσιών streaming. Προς το παρόν, στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μία δυνατή προ-γεύση:

Editorial