Ιδού τα Honda E:NS2 και E:NP2!

Η Honda παρουσίασε το ηλεκτρικό SUV της, το οποίο αποτελείται από 2 εκδόσεις, προερχόμενες από διαφορετικές συνεργασίες με τη μάρκα.

Η Honda παρουσίασε επίσημα τα E:NS2 και E:NP2, τα οποία αποτελούν τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά SUV της γκάμας της. Η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες των νέων ηλεκτρικών μοντέλων, τα οποία είδαμε για πρώτη φορά πέρσι στη Σανγκάη σε μορφή πρωτότυπου. Πλέον, «δηλώνουν» έτοιμα να μπουν στην παραγωγή.

Οι πρώτες εικόνες, τις οποίες και δημοσιοποίησε το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφορικής της Κίνας, εικόνες αποκαλύπτουν τη σύγχρονη σχεδίαση και την υψηλή τεχνολογία που χαρακτηρίζει τα εν λόγω οχήματα. Να σημειώσουμε, πως τα E:NS2 και E:NP2 είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Honda: Νέο «ηλεκτρικό» λογότυπο

Ιδού τα Honda E:NS2 και E:NP2!

Ποιες οι διαφορές στις 2 εκδόσεις;

Πιο συγκεκριμένα, τα 2 μοντέλα είναι αποτέλεσμα διαφορετικών κοινοπραξιών με τη Honda: το ένα προερχόμενο από τη συνεργασία της με την GAC και το άλλο με την Donfeng. Προφανώς, κάθε εταιρεία εφάρμοσε τα δικά της στοιχεία σε ότι αφορά την εμφάνιση, δημιουργώντας της δική της έκδοση.

Honda: Σχέδια για κατασκευή ηλεκτρικών στον Καναδά

Ειδικότερα, το NS2 της Donfeng έχει κάθετα τοποθετημένα LED φώτα ημέρας που θυμίζει σχήμα μπούμερανγκ. Στο πίσω μέρος, διαθέτει μια LED μπάρα, οι άκρες της οποία πηγαίνουν προς τα κάτω.

Σχετικά, με το NP2 της GAC, παρατηρούμε διαφορετική διάταξη στα φώτα ημέρας μπροστά, τα οποία πηγαίνουν προς τα μέσα. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό σημείο σχεδίασης στις 2 εκδόσεις, το οποίο αφορά τις φαρδίες ράβδους στους προφυλακτήρες.

Honda: Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο το 2024;

Ισχύς και Απόδοση των Honda E:NS2 και E:NP2

Όσον αφορά τις αποδόσεις τους,  τα 2 μοντέλα διαθέτουν ένα ηλεκτρικό μοτέρ με ισχύ 204 ίππους, ενώ η μπαταρία τους φτάνει τα 68,8 kWh. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, τα E:NS2 και E:NP2 υπόσχονται υψηλή απόδοση και αξιοπιστία στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις τους, και τα 2 έχουν μεταξόνιο 2,735 μέτρα, πλάτος 1,84 μέτρα, και ύψος 1,57 μέτρα.

Τέλος, μέχρι στιγμής η μάρκα δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για την κυκλοφορία τους εκτός της κινέζικης αγοράς και ειδικότερα σε αυτή της Ευρώπης. Ο χρόνος θα δείξει.

Οι νέες προσθήκες στην γκάμα της Honda υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Συνδυάζουν την ηλεκτρική κινητικότητα με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό και την τεχνολογία που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της ιαπωνικής φίρμας.

abb_img
spot_img