Καύσωνας με supercars στο Ζάππειο

Περισσότερα από 70 μοναδικά supercars θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι λάτρεις των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων σήμερα στο Ζάππειο

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 70 μοναδικά supercars, όπως μεταξύ άλλων τη Lamborghini Gallardo, τη Mercedes SLS AMG, την Porsche 997 GT2 ή τη διάσημη Ferrari 458, θα έχουν την ευκαιρία οι λάτρεις των υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων να δουν από κοντά την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας.

Τα αυτοκίνητα θα φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα από την Ισπανία, στο πλαίσιο της αυτοκινητιστικής διοργάνωσης «6to6 Motor Europe Tour», και θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη συνέχεια, θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού και το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο.

Καύσωνας με supercars στο Ζάππειο

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Μονακό, καλύπτοντας συνολικά 3.000 χλμ. σε 9 χώρες. Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη. Το 6tο6 Motor – Europe Tour 2024 έχει την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου (CCAM-Generalitat) της Καταλονίας και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Καύσωνας με supercars στο Ζάππειο

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2006 στην Βαρκελώνη από το 6to6 Motor, μια κοινότητα που αντιπροσωπεύει το automotive lifestyle και απαρτίζεται από 15.000 μέλη και 1.500 ιδιοκτήτες υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Βασικός στόχος της είναι να προσφέρει στα μέλη της έναν πρωτότυπο τρόπο να απολαμβάνουν μαζί την οδήγηση σε αυθεντικές διαδρομές, διασχίζοντας διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τοπία, πολιτισμούς και γαστρονομικές παραδόσεις.

Πηγή: Δελτίο τύπου

 

abb_img