Με την ηλεκτρική σανίδα για σερφ της Awake ξέχνα τα κύματα!

Το εντυπωσιακό με την ηλεκτρική σανίδα της Awake είναι ότι επιτρέπει στους surfers να κινηθούν με υψηλές ταχύτητες ακόμη και χωρίς κύματα.

Ακούστε το άρθρο

Η σουηδική εταιρεία Awake που δημιουργεί ηλεκτρικές σανίδες του σερφ θεωρείται από τις πιο πρωτοπόρες στον κλάδο της. Σήμερα με την ηλεκτρική σανίδα για σερφ Awake RÄVIK S 22, η εταιρεία καταπιάνεται με μια ακόμη νέα σανίδα που αλλάζει τα δεδoμένα.

Μια ηλεκτρική σανίδα ιδανική για να βελτιώνει τις ικανότητες  στο σερφ

Η Awake αποκαλεί τη νέα της σανίδα ως «την τελειοποιημένη έκδοση της αρχικής RÄVIK S». Η ηλεκτρική σανίδα του σερφ RÄVIK S, έκανε το ντεμπούτο της το 2020.

Η σανίδα για σερφ Awake RÄVIK S 22 διατηρεί μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών της. Μεταξύ των στοιχείων αυτών είναι το σχήμα W και το σύστημα μπαταριών λιθίου Awake.

Όμως η συγκεκριμένη ηλεκτρική σανίδα έχει ανασχεδιαστεί για περισσότερη ισχύ, ώθηση και για μια συνολικά καλύτερη εμπειρία σερφ.

Ο συνιδρυτής και επικεφαλής της Awake, Phillip Werner είπε σχετικά: «Εμείς στην Awake είμαστε πραγματικά περήφανοι για την RÄVIK S 22. Είναι μια ακόμα πιο τελειοποιημένη έκδοση της αρχικής RÄVIK S. Έχουμε ανασχεδιάσει ορισμένα στοιχεία. Έτσι μπορεί κάποιος να νιώσει την πρόσθετη ώθηση, την άμεση απόκριση του γκαζιού και την επιπλέον ταχύτητα. Η RÄVIK S 22 σίγουρα βοηθάει στο να βελτιώσει κανείς τις ικανότητες του στο σερφ.».

Τα χαρακτηριστικά και το κόστος της ηλεκτρικής σανίδας Awake RÄVIK S 22

Με την ηλεκτρική σανίδα για σερφ της Awake ξέχνα τα κύματα!

Ωστόσο, το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό είναι ότι η Awake RÄVIK S 22 επιτρέπει στους surfers να μετακινηθούν με υψηλές ταχύτητες ακόμα και όταν δεν υπάρχουν κύματα.

Η συγκεκριμένη ηλεκτρική σανίδα μπορεί να φτάσει τα 57 χλμ./ώρα. Επίσης χρειάζονται μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα για να επιταχύνει στα 50 χλμ./ώρα.

Η ηλεκτρική σανίδα είναι διαθέσιμη με δύο επιλογές μπαταρίας. Η πρώτη είναι η τυπική μπαταρία που με μία φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει από 15 έως 20 λεπτά. Υπάρχει όμως και η μπαταρία XR που μπορεί να διαρκέσει από 20 έως 45 λεπτά. Τέλος ο χρόνος επαναφόρτισης διαρκεί περίπου 80 λεπτά.

Τέλος, η τιμή του RÄVIK S 22 είναι 12.900 ευρώ με την τυπική μπαταρία. Ενώ επιπλέον 3.000 ευρώ για κοστίζει η μπαταρία μεγαλύτερης εμβέλειας.

Hydroflyer: Η ηλεκτρική… ιστιοσανίδα που υπόσχεται να αλλάξει τη σχέση μας με τη θάλασσα

Πλέον οι τιμές αυτές είναι αισθητά μειωμένες. Ουσιαστικά, πριν από τέσσερα χρόνια, οι τιμές ξεκινούσαν από τα 18.900 ευρώ. Ενώ δύο χρόνια αργότερα, η τιμή είχε πέσει στα 16.900 ευρώ. Για να φτάσουμε στα 12.900 ευρώ.

Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια… οικονομική σανίδα για σεφ, η πρόοδος είναι εμφανής!

abb_img