Μεγαλύτερη αυτονομία για την υβριδική Bentley Bentaya

Η υβριδική Bentley Bentaya ανανεώνεται, προσφέροντας περισσότερα πλεονεκτήματα, ενώ αποκτά και δύο νέες εκδόσεις.

Ακούστε το άρθρο

Η υβριδική Bentley Bentaya δέχεται σημαντικές βελτιώσεις, τόσο σχετικά με την ηλεκτρική της αυτονομία όσο και με την ισχύ του κινητήρα της.

Πιο συγκεκριμένα, το υβριδικό SUV της βρετανικής μάρκας, αποκτά αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης. Ωστόσο, ο ήδη υπάρχων 3λιτρος turbo V6 κινητήρας βενζίνης παραμένει ως έχει.

Bentley Mulliner Batur: Πρότυπο για τα ηλεκτρικά της μάρκας!

Μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία αλλά και ισχύς

Αυτό που αλλάζει έχει να κάνει με τον ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος πλέον αποδίδει 6% περισσότερη ισχύ και 15% περισσότερη ροπή. Έτσι, η απόδοση του φτάνει τις 100 kW (136 ίππους) με 400 Nm ροπής. Το αποτέλεσμα είναι η συνδυαστική ισχύς των 462 ίππων. Ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 254 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, η βελτιωμένη υβριδική Bentaya αποκτά νέα μπαταρία, η οποία αυξάνει την ηλεκτρική αυτονομία της σε 44 χιλιόμετρα, από 41 χιλιόμετρα που ήταν μέχρι τώρα. Η χωρητικότητα της νέας μπαταρίας, παρουσιάζει αύξηση 5 kWh. Δηλαδή, από τις 13 kWh πηγαίνει στις 18 kWh.

To ουίσκι «The Macallan Horizon» θα ταξιδέψει με Bentley!

Με δύο νέες εκδόσεις η Bentley Bentaya Hybrid

Οι αλλαγές στη γκάμα της Bentaya δεν σταματούν εδώ, με την μάρκα να προσθέτει σε αυτήν δύο νέες εκδόσεις, την S και την Azure. Η πρώτη διαθέτει σπορ στοιχεία, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στα χαρακτηριστικά της. Δηλαδή, διαθέτει πιο σφιχτή ανάρτηση, σπορ εξάτμιση, καθώς και traction control με Sport mode.

Σε ότι αφορά την έκδοση Azure, πρόκειται για ένα πολυτελές και άνετο μοντέλο. Διαθέτει ένα πακέτο άνεσης καθισμάτων που περιλαμβάνει θερμαινόμενα και ψυχώμενα εμπρόσθια ηλεκτρικά καθίσματα με 22 διαφορές ρυθμίσεις.

Επιπλέον, υπάρχουν 15 διαφορετικές δερμάτινες επενδύσεις για το ταμπλό, καθώς και 3 επιπλέον από πραγματικό ξύλο. Τέλος, το φρεσκαρισμένο υβριδικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τους επόμενους μήνες, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.

abb_img