Για δεύτερη χρονιά τα Mobility Awards

MOVE WITH THE BEST

Τα Mobility Awards 2021, έρχονται για 2ηχρονιά από το Plant της Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και  εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης (leasing, rental, fleet management, innovation & convenience, innovative safety solutions, innovative road infrastructure, best fleet car).

Οι ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις μίσθωσης οχημάτων (χρηματοδοτικής ή λειτουργικής – βραχυχρόνιας ή μακροχρόνιας), επιχειρήσεις που διαχειρίζονται στόλο οχημάτων (fleet operators), επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας οχημάτων, επιχειρήσεις που διαθέτουν σχετικές τεχνολογίες, λύσεις και εφαρμογές για τον κλάδο (suppliers, telecoms, IoT platform providers), καθώς και startups που διαθέτουν σχετική τεχνογνωσία ή τεχνολογία.

Η κριτική επιτροπή, συγκεντρώνει και φέτος είκοσι σημαντικές προσωπικότητες που προέρχονται από σχετικούς συνδέσμους και φορείς, την ακαδημαϊκή κοινότητα, ασφαλιστικές και συμβουλευτικές  επιχειρήσεις, εταιρείες λειτουργίας των μεγαλύτερων αυτοκινητοδρόμων της χώρας και εξειδικευμένους δημοσιογράφους. Πρόεδρός της είναι ο Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής Διαχείρισης και Ασφάλειας της Κυκλοφορίας στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Mobility Awards 2021

Τα βραβεία διοργανώνονται με την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την Επιστημονική

Υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και την τιμητική υποστήριξη της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος.

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι προσαρμοσμένες στις φετινές ανάγκες της αγοράς, ενώ εμπλουτίστηκαν με μία ολόκληρη νέα ενότητα που αφορά στις καινοτόμες οδικές υποδομές (αφορά κυρίως παραχωρησιούχες εταιρείες, Περιφέρειες-Δήμους και προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων) με υποκατηγορίες όπως: Motorways Customer Service, Motorways Environmental Management,Motorway Traffic Information κ.λπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.mobilityawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 15 Ιανουαρίου 2021.