Νέα V-Class και νέα EQV: Πολυτέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η νέα V-Class και η νέα EQV, τα νέα MPVs τηςMercedes-Benz, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται χώρους και πολυτέλεια

Ακούστε το άρθρο

Η Mercedes-Benz Vans με τα νέα μοντέλα EQV και V-Class παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης αισθητικής με τις διαθέσιμες επιλογές ελκυστικών εκδόσεων σχεδίασης και εξοπλισμού: τη γραμμή AVANTGARDE για την EQV και τρεις επιλογές για τη V-Class: STYLE, AVANTGARDE και την επιβλητική EXCLUSIVE.

Υπάρχουν επίσης προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού και σχεδίασης που υπογραμμίζουν το δυναμισμό της νέας V-Class, όπως το AMG Line και το πακέτο Night αλλά και το πακέτο EQV Design που αναδεικνύει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της EQV τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όλα τα μοντέλα συνδυάζουν πάντα υψηλό βαθμό
λειτουργικότητας και άνεσης, κορυφαία ποιότητα, μοναδική σχεδίαση και άφθονο χώρο.

Τα νέα μεσαία vans της Mercedes-Benz διαθέτουν την τελευταία γενιά infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) στο βασικό εξοπλισμό. Με το νέο MBUX, οι οδηγοί των VClass Marco Polo, V-Class και EQV απολαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως το streaming μουσικής, το σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING και την πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα.

Η ασφάλεια είναι μία από τις βασικές αξίες της μάρκας Mercedes-Benz. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα νέα midsize vans της MercedesBenz διαθέτουν πρόσθετα και σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Για παράδειγμα, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης περιλαμβάνει τώρα τη λειτουργία ελέγχου διασταυρώσεων και μπορεί πλέον να προειδοποιεί για διερχόμενα ή διασταυρούμενα οχήματα και για επικίνδυνους ελιγμούς προσπέρασης, να παρέμβει ώστε να φρενάρει το όχημα και να παρέχει υποστήριξη στις στροφές.

Πηγή: Δελτίο τύπου

abb_img