Νέες προσιτές εκδόσεις για την Mercedes A-Class

Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style για την Mercedes A-Class hatchback & sedan με σύνολα βενζίνης και plug-in hybrid για την Ελληνική αγορά.

Ακούστε το άρθρο

Νέες, εισαγωγικές, πιο προσιτές εκδόσεις Style για την Mercedes A-Class hatchback και sedan. Με σύνολα βενζίνης και plug-in hybrid για την Ελληνική αγορά.

Με ισορροπημένες αναλογίες, σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού για κάθε πελάτη, η νέα Mercedes-Benz A-Class έχει φέρει κάτι μοναδικό στην compact κατηγορία. Μιλάει στην καρδιά του κοινού. Που την επιλέγει για την κομψότητα και το στιλ της είτε ως hatchback, είτε ως sedan.

Μέχρι τώρα, από την αρχή του λανσαρίσματός της στην Ελληνική αγορά, η Α-Class είχε τρεις εκδόσεις βενζίνης (Α200, Α220 4MATIC & Α250 4MATIC), μία έκδοση πετρελαίου (Α220d) και μία plug-in hybrid έκδοση (Α250e). Χαρακτηριστικό και των 5 αυτών εκδόσεων, τόσο σε hatchback, όσο και σε sedan, είναι ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός.

Νέες προσιτές εκδόσεις για την Mercedes A-Class

Πλέον, η απόκτηση των Mercedes A-Class hatchback & sedan είναι πιο προσιτή. Καθώς η Star Automotive Ελλάς έφερε στην γκάμα των μοντέλων τις νέες εισαγωγικές εκδόσεις Α180 Style & A250e Style (hatchback και sedan). Από σήμερα, με γνώμονα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, οι παραπάνω εκδόσεις έχουν προνομιακές τιμές. Τόσο για αγορά όσο και για μακροχρόνια μίσθωση. Και έχουν μικρές διαφοροποιήσεις στην πλούσια παλέτα του βασικού εξοπλισμού της A-Class. Χωρίς όμως αλλαγή στα κύρια χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας. Η A180 Style έχει μεταξύ άλλων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι και σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT. Χωρίς να λείπουν τα γνωστά συστήματα υποβοήθησης της Mercedes-Benz όπως το Speed Limit Assist, η ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το Active Brake Assist. Τέλος έχει σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25’’. Επιπλέον έρχεται με ζάντες 16 ιντσών (ζάντες 17 ιντσών για την A250e Style) και 8 χρωματικές επιλογές.

Νέες προσιτές εκδόσεις για την Mercedes A-Class

Κινητήρες και εξοπλισμός

Η έκδοση Α180 Style (hatchback & sedan) έχει τον γνωστό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.330 cc που συναντάμε και στις εκδόσεις Α200 & GLA200, με μέγιστη ισχύ 136 ίππους. Όπως το σύνολο της γκάμας των βενζινοκινητήρων της, έχει ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt με γρήγορη εκκίνηση και με 10 kW επιπλέον ισχύ. Ο μικρός αυτός ηλεκτροκινητήρας 14 ίππων του υβριδικού συστήματος, δίνει ζωντανή απόκριση στο γκάζι στις χαμηλές του κινητήρα, αλλά βοηθά και τον βενζινοκινητήρα. Έτσι μικραίνει την κατανάλωση καυσίμου.

Όσον αφορά στην plug-in hybrid έκδοση A250e Style, εκτός από αλλαγές στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος, δεν έχει διαφοροποιήσεις στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα. Και κατά συνέπεια στην μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία του. Για τη φόρτιση έχει τρεις επιλογές. Πέρα από την τυπική με 3,7 kW, η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίζεται με εναλλασσόμενο ρεύμα έως 11 kW. Ή με συνεχές ρεύμα έως 22 kW (προαιρετικός εξοπλισμός). Η φόρτιση από 10% έως 80% με συνεχές ρεύμα θέλει περίπου 25 λεπτά. Κάτι που κάνει το μοντέλο εύχρηστο και πρακτικό για την καθημερινότητα.

Mercedes-Benz: Δοκιμές για καλύτερη αυτονομία

Τιμές

Oι τιμές των εκδόσεων Style της A-Class διαμορφώνονται ως εξής:

  • A180 Style 37.990 €
  • A180 Sedan Style 38.950 € και
  • A250e Style 49.950 € (ΛΤΠΦ: 37.988,37€)
  • A250e Sedan Style 52.500 € (ΛΤΠΦ: 39.933,08€)
abb_img