Νέο Kia EV6: Αναβάθμιση σε εμφάνιση, αυτονομία και λογισμικό!

Το Kia EV6 έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση στο στυλ του, καθώς και μια νέα μπαταρία που ενισχύει την αυτονομία του και ενημερωμένο λογισμικό.

Ακούστε το άρθρο

Η νέα εμφάνιση φέρνει προσαρμοστικούς προβολείς LED. Εμπνευσμένους από αυτούς του μεγαλύτερου Kia EV9, καθώς και των επερχόμενων EV3 και EV5. Οι μπροστινές γρίλιες έχουν επίσης επεκταθεί, δίνοντας και μια πιο επιθετική εμφάνιση. Εν τω μεταξύ, το γυαλιστερό μαύρο πάνελ του πίσω άκρου, χωρίζεται τώρα σε τρία ξεχωριστά τμήματα. Με πιο έντονες άκρες και δίνοντας μια πιο σπορ εμφάνιση.

Η μπαταρία των 77,4 kWh του EV6, έχει αντικατασταθεί με μια μονάδα 84 kWh νέας σχεδίασης. Που σύμφωνα με τις κορεατικές δοκιμές έγκρισης, αποδίδει αυτονομία έως και 494 χλμ μεταξύ των φορτίσεων. Αυτό είναι 19 χλμ πάνω από τα 475 χλμ, που έλαβε το παλιό αυτοκίνητο, στον κορεατικό κύκλο δοκιμών.

Αυτό υποδηλώνει ότι και η εμβέλεια του EV6 σύμφωνα με τις δοκιμές WLTP της Ευρώπης, θα μπορούσε να αυξηθεί από τα 528 χλμ, σε περίπου 547 χλμ.

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει αμετάβλητη. Υπάρχει ένα σύστημα μονοκινητήρα που στέλνει 226 ίππους μέσω των πίσω τροχών και ένα δικινητήριο, τετρακίνητο με 321 ίππους.

Στο εσωτερικό, το αναθεωρημένο EV6, λέγεται ότι έχει κάνει ένα βήμα προς τα πάνω στην ποιότητα των υλικών. Ενώ έλαβε μικρές αλλαγές στο στυλ, που περιλαμβάνουν ένα αναμορφωμένο τιμόνι και μια πιο κομψή οθόνη αφής infotainment.

Το τελευταίο τρέχει νέο λειτουργικό λογισμικό, που προσφέρει ενσωματωμένες υπηρεσίες ροής βίντεο και μουσικής, αλλα και βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο.

Το λογισμικό ελέγχου του αυτοκινήτου, μπορεί πλέον να ενημερωθεί και μέσω αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να απευθυνθεί σε αντιπρόσωπο για αναβαθμίσεις.

 

abb_img