Ο Έλον Μασκ στο τιμόνι του… εκλεκτού (;) Tesla Cybertruck!

Ο Έλον Μασκ οδήγησε ένα Tesla Cybertruck, υποψήφιο προς... παραγωγή και το χαρακτήρισε ως το «καλύτερο προϊόν» της εταιρείας.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο προϊόν μας», δήλωσε για το Tesla Cybertruck που οδήγησε, ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικάνικης εταιρείας, Έλον Μασκ. Για ακόμη μία φορά ο Μασκ βρέθηκε στο τιμόνι ενός Cybertruck. Όχι όμως σε κάποιο beta πρωτότυπο που είναι σε στάδιο εξέλιξης, αλλά σε ένα εξ αυτών που θα όπως όλα δείχνουν θα βγουν στην παραγωγή.

Ο Μασκ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter (ή αλλιώς X, όπως είναι η τωρινή του ονομασία), στην οποία δείχνει περιχαρής για το ηλεκτρικό Pick-Up. Προφανώς, υπήρξαν πολλά σχόλια και ερωτήσεις, σχετικά με το νέο μοντέλο. Ωστόσο, εκείνος απέφυγε να απαντήσει.

Το πρώτο Tesla Cybertruck είναι πλέον γεγονός!

Το Tesla Cybertruck είναι πιο κοντά από ποτέ (;)

Το Cybertruck είναι σε φάση εξέλιξης εδώ και 4 χρόνια. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις του ηλεκτρικού Pick-Up είναι όλο και περισσότερες λίγο πριν την τελική έκδοση. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον 9 ηλεκτρικά μοντέλα έχουν φτάσει από το από το Τέξας στην Καλιφόρνια.

Επομένως, τα διάφορα οχήματα που κάνουν την εμφάνισή τους και κυκλοφορούν προς δοκιμή, είναι κατά πάσα πιθανότητα μοντέλα παραγωγής. Φυσικά, κάτι τέτοιο δίνει ελπίδες στους ενδιαφερόμενους, καθώς μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προπαραγγελίες για το ηλεκτρικό όχημα.

Tesla Cybertruck: Στα ενδότερα του ηλεκτρικού Pick-Up

Το Cybertruck αλλάζει αλλά… έρχεται

Το Cybertruck που δείχνει η πρόσφατη φωτογραφία, έχει αρκετές διαφορές με εκείνο που παρουσίασε η μάρκα τον Νοέμβριο του 2019. Ειδικότερα, είναι πιο «καθαρό», χωρίς κενά στα πάνελ. Μέσα στα χρόνια έχουν αλλάξει το μέγεθος και οι διαστάσεις του, οι οποίες είναι μειωμένες κατά περίπου 3%.

To Tesla Cybertruck είναι έτοιμο για παραγωγή

Τέλος, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει προς το παρόν την ημερομηνία του Delivery Event. Αλλά ούτε και πληροφορίες για την τιμή του ή τις εκδόσεις του μοντέλου. Για την ιστορία, η Tesla το 2019, είχε κάνει λόγο για 3 εκδόσεις: τις Single, Dual και Tri-Motor.

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς και τους εκατομμύρια ενδιαφερόμενους που το περιμένουν είναι η έναρξη παραγωγής του. Σύμφωνα με τον Μασκ, αυτή θα λάβει χώρα πιθανόν στα τέλη του 2023. Για να δούμε!

Editorial