Ο μοναδικός σχεδιασμός του Whale Trailer Cabin μας «ταξιδεύει» στο μέλλον

Μια πληθώρα πολυτελών ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων που διατίθενται στην αγορά έχουν διευκολύνει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid 19, να απολαύσουν διάφορα τοπία με ασφάλεια.

Αντικρύζοντάς το κανείς για πρώτη φορά, το πιθανότερο είναι να αναρωτηθεί τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπει… Είναι σκάφος, υποβρύχιο, ιπτάμενο αυτοκίνητο, διαστημικό σκάφος για διαπλανητικές αποστολές, μετακινούμενο play-room για παιδιά σε σχήμα φάλαινας… η χρονοκάψουλα;

Ο λόγος για το Whale Trailer Cabin και η σωστή απάντηση είναι πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για κάμπινγκ, ένα ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο το οποίο μπορεί να βρίσκεται ακόμη σε σχεδιαστικό στάδιο, αλλά είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει στο μέλλον σε νέες, ανεξερεύνητες περιοχές. κάνοντάς σας να χαρείτε την υπέροχη ύπαιθρο με περισσότερη άνεση και.. στυλ!

Η μόδα για τα RV «ρυμουλκήθηκε» από την πανδημία Covid19

Μια πληθώρα πολυτελών ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων που διατίθενται στην αγορά έχουν διευκολύνει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας να απολαύσουν διάφορα τοπία και να ταξιδεύουν χωρίς να χρειάζεται να περιπλανηθούν ανάμεσα στα πλήθη των τουριστών και να διακινδυνεύσουν την υγεία τους.

Σχεδιασμένο για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της κινεζικής καταναλωτικής αγοράς από τον σχεδιαστή Hu Yong, το τροχόσπιτο οραματίζεται να αξιοποιήσει την αυξανόμενη μόδα για τα RV.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Goldstein Market Intelligence, η κινεζική αγορά RV αναμένεται να αυξηθεί από 25.000 μονάδες το 2017 σε σχεδόν 400.000 μονάδες έως το 2030.

Σύμφωνα με την ανάλυση, η ζήτηση για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα αναπτύσσεται ταχύτατα και όλα δείχνουν ότι οι πωλήσεις τους θα εξακολουθήσουν να διαγράφουν θεαματική αύξηση.

Τα τροχόσπιτα, αναμφισβήτη«τα αποτελούν μια κατάλληλη επιλογή για οικογενειακές διακοπές και αποδράσεις, συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων, στην ύπαιθρο χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσει κανείς την ασφάλεια και την άνεσή του.

Τα χαρακτηριστικά του Whale Trailer Cabin

Σε αυτό το πνεύμα, το βραβευμένο με Red Dot Design Award 2021 Whale Trailer Cabin, το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομα είναι εμπνευσμένο από το σχήμα του θαλάσσιου θηλαστικού, και βγαίνει σε ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Η λύση από το μέλλον για «υπερυψωμένες» δημόσιες μεταφορές που φέρνει η Κλιματική Αλλαγή

Το όμορφο, λευκό εσωτερικό του τρέιλερ συνδυάζεται αρμονικά με τον εξωτερικό χρωματικό συνδυασμό και προσθέτει στην αισθητική αλλά και σε μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι χώροι για ύπνο, το καθιστικό και της κουζίνας είναι διαχωρισμένοι, ενώ το τροχόσπιτο διαθέτει και μια τέντα που μπορεί να προσφέρει περισσότερο καλυμμένο εξωτερικό χώρο.

Η κουζίνα στο μπροστινό μέρος μπορεί να μεγαλώσει με απλές κινήσεις προσφέροντας άνεση ενώ το σαλόνι διαθέτει μια ειδική οροφή που ανοίγει δίνοντας περισσότερο χώρο αλλά και φυσικό φως.

Η Woven City είναι η «πόλη του αύριο» με ιπτάμενα αυτοκίνητα από την Toyota

Πιθανώς, το συγκεκριμένο τροχόσπιτο να έχει σχεδιαστεί για διαμονή λίγων ημερών, αλλά η προσθήκη ορισμένων φωτοβολταϊκών και η συλλογή νερού, μπορούν να του δώσουν την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες όσων λατρεύουν τις περιπέτειες και την ​​φύση και θέλουν να εγκαταλείπουν τη ζωή της πόλης για πολλές μέρες.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!