Ο Βρετανός Alex Lynn νικητής του 13ου γύρου της Formula E στο Λονδίνο

Ο Alex Lynn κατέκτησε την πρώτη θέση στον 13ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E στο Λονδίνο για λογαριασμό της Mahindra Racing.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E επέστρεψε στο Λονδίνο, μετά από μία πενταετή απουσία, και το έκανε δυναμικά! Για πρώτη φορά στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό διεξήχθη ένα σιρκουί, ταυτόχρονα, σε ανοικτό και κλειστό χώρο!

Νικητής του Heineken® London E-Prix για τον 13ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στον αγώνα της Κυριακής, όπως αναφέραμε, ήταν ο Βρετανός Alex Lynn της Mahindra Racing, ο οποίος κατέκτησε την υψηλότερη θέση στο podium και το κατάφερε στην πατρίδα του!

Μαζί του στο βάθρο των νικητών ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Nyck de Vries με την Mercedes-EQ’s και στην τρίτη θέση ο Mitch Evans με την Jaguar Racing.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν το Heineken® London E-Prix του Σαββατοκύριακου

Πλέον, μετά τα αποτελέσματα του 13ου γύρου στο Λονδίνο, στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος των οδηγών την πρώτη θέση κατέχει ο Nick de Vries της Mercedes-EQ με 95 πόντους, στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Robin Frijns της Envision Virgin Racing με 89 πόντους και τρίτος ο Sam Bird της Jaguar Racing.

 

Στην κατάταξη του πρωταθλήματος κατασκευαστών, η Envision Virgin Racing εξακολουθεί και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 165 πόντους.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται, με επτά πόντους λιγότερους, η Mercedes-EQ με 158 και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Jaguar Racing με 156.

Επόμενη, και τελευταία, στάση για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula E είναι το Βερολίνο με το τελευταίο Σαββατοκύριακο διπλών αγώνων της έβδομης σεζόν να διεξάγεται στις 14 και 15 Αυγούστου όπου και θα στεφθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Το απαιτητικό σιρκουί του αεροδρομίου Tempelhof στη γερμανική πρωτεύουσα θα αναδείξει τον πρώτο των πρώτων!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγωνιστικού διημέρου στο Λονδίνο, όπου διεξήχθησαν ο 12ος και 13ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula E:

Ο αγώνας του Σαββάτου:

Ο αγώνας της Κυριακής:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!