Οι πρώτες Alfa Romeo Tonale είναι σε καλά χέρια

Η Alfa Romeo παρέδωσε τις 3 πρώτες Tonale Edizione Speciale και οι κάτοχοι τους θα μεταφέρουν την εμπειρία τους με το ιταλικό μοντέλο.

Η Alfa Romeo παρέδωσε σε εκλεκτούς πελάτες, τις 3 πρώτες Tonale Edizione Speciale. Μάλιστα, η ιταλική φίρμα πραγματοποίησε την παράδοση στο εργοστάσιο «Giambattista Vico» στο Pomigliano d’Arco.

Επιπλέον, η Alfa Romeo στοχεύει στο μέγιστο επίπεδο ποιότητας και ικανοποίησης του εκάστοτε αγοραστή. Για αυτό, λοιπόν, δημιούργησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα καταγραφής της εμπειρίας των πελατών της σε σχέση με το νέο μοντέλο.

Η Αlfa Romeo Tonale Hybrid στην Ελλάδα από 274 ευρώ το μήνα

Η Tonale Edizione Speciale

Η Tonale Edizione Speciale κυκλοφορεί με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V. Ουσιαστικά, η Alfa Romeo συνδύασε έναν Turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων απόδοσης 130 ίππων, με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 20 ίππων.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο συνοδεύει ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων, το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Ακόμη, ξεχωρίζουμε τη σχεδίαση των τροχών αλλά και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων από την Brembo. Επιπρόσθετα, τα φωτιστικά σώματα της Tonale διαθέτουν τεχνολογία Full LED Adaptive Matrix. Η Αlfa Romeo, δηλαδή, δημιούργησε ένα μοντέλο το οποίο αναζητά την κορυφαία ποιότητα στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ιδού οι τιμές της νέας Αlfa Romeo Tonale!

Το νέο πρόγραμμα της Alfa Romeo

Οι κάτοχοι των νέων Tonale Edizione Speciale θα συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα της Alfa Romeo. Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου θα μεταφέρουν την εμπειρία τους σχετικά με την Tonale.

Μάλιστα, το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα. Επομένως, η ποιότητα του και η οπτική των πελατών, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την ιταλική φίρμα.

Οι πρώτες Alfa Romeo Tonale είναι σε καλά χέρια

Ο Francesco Calcara, Senior Vice President Global Marketing και Communication δήλωσε:

«Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα της Tonale, η οποία επετεύχθη χάρη στη σκληρή δουλεία όλης της ομάδας μας, αλλά και των προμηθευτών μας. Με στόχο τη διασφάλιση συνεχούς επικοινωνίας θελήσαμε οι πρώτοι μας πελάτες να πάρουν μέρος σε ένα ειδικό πρόγραμμα μέσω του οποίου θα έχουμε τα σχόλια τους σε καθημερινή βάση».

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!