Τo Peugeot e-208 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση

To PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για 6η διαδοχική χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του περιοδικού «Kilomètres Entreprise».

Μία επιτροπή 14 δημοσιογράφων, η οποία αξιολόγησε 79 νέα αυτοκίνητα με κριτήριο την εταιρική τους χρήση απένειμε 9 συνολικά βραβεία.

Στην κατηγορία «ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021, το Peugeot-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 11 ανταγωνιστές.

Βράβευση Peugeot e-208
Βραβείο

Το Peugeot e-208 είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα της Peugeot και έχει κερδίσει μεγάλο αριθμό βραβείων μέχρι σήμερα (26 στο σύνολο), πέρα από το ανωτέρω, όπως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της χρονιάς στα “Exame Informática Best of Technology” βραβεία το 2020 στην Πορτογαλία.

Εσωτερικό του Peugeot e-208
Το εσωτερικό του Peugeot

Ένά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του Peugeot 2-208 είναι το εντυπωσιακά και κομψό εσωτερικό του. Παράλληλα διαθέτει έναν πρωτοποριακό ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D (i-Cockpit® 3D).

Eπιπροσθέτως, το μοντέλο προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στον οδηγό, καθώς διατίθεται με τρεις κινητήρες: βενζίνης, πετρελαίου ή αμιγώς ηλεκτρικό. 

Στα πλαίσια της βράβευσης ο Hugues de Laage – Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων Peugeot – σημείωσε ότι “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το PEUGEOT e-208 αναγνωρίστηκε ως «το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021. Είναι περίτρανη απόδειξη οτι το PEUGEOT 208 αναγνωρίζεται διεθνώς για την ποιότητα, την τεχνολογία και την πρακτικότητά του. Φιλοδοξούμε να συνεχίσει την ανοδική εμπορική πορεία του και το μερίδιο αγοράς του αυτή τη χρονιά, αφού έχει το καλύτερο κόστος χρήσης στην κατηγορία του».

abb_img
spot_img