Πόσο κοστίζει το νέο SEAT Leon e-Hybrid;

Διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά είναι το νέο Seat Leon e-Hybrid (PHEV) στην πεντάθυρη, αλλά και στην Sportstourer έκδοσή του.

Η τέταρτη κατά σειρά γενιά Leon «εμπλουτίζει» τη γκάμα της με μια Plug-in υβριδική έκδοση, την πρώτη που παρουσιάζει η SEAT σε κάποιο από τα μοντέλα της.

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει εξαγγείλει την πρόθεσή της να κάνει βήματα προς την ηλεκτροκίνηση και η Plug-in υβριδική έκδοση του Leon, κινείται αναμφίβολα προς αυτή την κατεύθυνση.

To νέο SEAT Leon e-Hybrid

Το νέο Leon e-Hybrid (PHEV) συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα ΤSI 1,4 λίτρων, μ’ ένα ηλεκτρικό κινητήρα 85 kWh. Συνδυαστικά παράγουν ισχύ 204 ίππων, ροπή 350 Nm, ενώ το μοντέλο έχει αυτονομία, αμιγώς ηλεκτρική, έως 64 χιλιόμετρα. Εφόσον, όμως χρησιμοποιείται και ο βενζινοκινητήρας, το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει τα 800 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Αναφορικά με τις τιμές, αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνουν την έκπτωση των 2.500 που προσδίδει η SEAT για το λανσάρισμα του υβριδικού Leon.

Το πεντάθυρο Leon, στην έκδοση Xcellence κοστίζει από 30.990 ευρώ, ενώ στην κορυφαία έκδοση FR Plus, οι τιμές αρχίζουν από 32.290 ευρώ.

Στην Sportstouter ή wagon έκδοση, οι τιμές στο εξοπλιστικό επίπεδο Xcellence εκκινούν από 31.990 ευρώ και αυτές για την FR Plus από 32.290 ευρώ.

abb_img
spot_img