Πρωτιά για την Alfa Romeo στην J.D. Power!

Η Alfa Romeo κατέλαβε την πρώτη θέση στην έρευνα ικανοποίησης των πελατών της J.D. Power, ανάμεσα στις premium μάρκες.

Ακούστε το άρθρο

Η Alfa Romeo κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στις premium μάρκες αυτοκινήτων, στην έρευνα ικανοποίησης πελατών της J.D. Power στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ήταν στην πρώτη θέση ανάμεσα και σε όλες τις μάρκες του Ομίλου Stellantis. Παράλληλα, η ιταλική φίρμα παρουσίασε τη μεγαλύτερη βελτίωση στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων.

Alfa Romeο: Άνεμος ανανέωσης για τις Giulia και Stelvio

Σάρωσε η Alfa Romeo στην έρευνα

Η Alfa Romeo πέτυχε τη μεγαλύτερη άνοδο ανάμεσα στις 14 premium μάρκες της αγοράς των ΗΠΑ, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, με άνοδο 25 βαθμών και συνολική βαθμολογία 833 βαθμών, η φίρμα ανέβηκε οκτώ θέσεις. Για την ακρίβεια ανέβηκε από την 9η θέση το 2021 στην το 2022.

Το ταμπλό της Alfa Romeο Alfetta ήταν πολύ… μπροστά!

Επιπλέον, η J.D. Power αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ερευνών και προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για τις βιομηχανίες σε διάφορους τομείς. Μάλιστα, όντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τα προηγμένα αλγοριθμικά μοντέλα, αναλύει τις συμπεριφορές των καταναλωτών προσφέροντας σημαντικές έρευνες ικανοποίησης για περισσότερα από 50 χρόνια.

Αυτό είναι το πρόγραμμα «Alfa Romeο Classiche»

Το πλάνο ποιότητας της Alfa Romeo

Η επιτυχία της Alfa Romeo είναι το αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, η εταιρεία στοχεύει στην παροχή στον αγοραστή μιας ξεχωριστής εμπειρίας από την παραγγελία του αυτοκινήτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Επιπλέον, οι αναβαθμίσεις στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου Cassino και η σημαντική επένδυση που έγινε για την έναρξη της παραγωγής της νέας Tonale, αποτελούν μόνο ένα στοιχείο του συνολικού πλάνου ποιότητας της μάρκας.

Προφανώς, η ιταλική φίρμα θέτει σαν μόνιμο στόχο της την κορυφαία ποιότητα σε κάθε στάδιο των διαδικασιών. Από τη φάση της σχεδίασης και της συνεργασίας με τους προμηθευτές, μέχρι την παραγωγή του αυτοκινήτου και την εκπαίδευση του δικτύου διανομής.

Νέο βραβείο σχεδιασμού για την Alfa Romeο Tonale

Τέλος, μετά το 2025 όλα τα μοντέλα της Alfa Romeo θα προσφέρουν και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Επιπλέον, η εταιρεία από το 2027 και μετά θα σταματήσει την παραγωγή νέων μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το μουσείο της Alfa Romeο κλείνει… τα φώτα!

Ο Larry Dominique, επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική δήλωσε:

«Η ποιότητα των προϊόντων μας και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για την Alfa Romeο. Είμαστε περήφανοι που η μάρκα μας είναι η Νο.1 ανάμεσα στις premium μάρκες στην έρευνα ικανοποίησης της J.D. Power. Εστιάζουμε στη συνεχή βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μας που έχουν μια Alfa Romeο».

abb_img