Πρωτιές για το Citroen C3

Πρώτο αυτοκίνητο σε ταξινομήσεις πρώτου τριμήνου 2024 ανεξαρτήτως κατηγορίας ήταν το Citroen C3 το πρώτο 3μηνο του έτους.

Ακούστε το άρθρο

Πρώτο αυτοκίνητο σε ταξινομήσεις πρώτου τριμήνου 2024 ανεξαρτήτως κατηγορίας ήταν το Citroen C3.

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroёn C3 στην κατηγορία των σούπερ μίνι. Γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της Γαλλικής μάρκας είναι μια ιδανική πρόταση στην αγορά. Και προσφέρει μια καλή σχέση αξίας / τιμής. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο  ταξινομήθηκαν 590 Citroёn C3. Κάτι που αντιστοιχεί σε ποσοστό 19,8% στην κατηγορία B.

Τη σημαντική εμπορική επιτυχία του μοντέλου αποτυπώνουν καλύτερα οι επιδόσεις του από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα. Καθώς είναι πρώτο σε ταξινομήσεις μοντέλο στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, ανεξαρτήτως κατηγορίας, με 2.307 ταξινομήσεις.

Αντίστοιχα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και το C3 Enterprise  στην κατηγορία των μικρών VAN το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου. Με 129 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 55,6%. Το Citroёn C3 είναι πρωταγωνιστής σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς. Και είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και σε τρεις νέες εκδόσεις εξοπλισμού. Που καλύπτουν σίγουρα τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroën έχουν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια. Ενώ περισσότερες πληροφορίες για  την γκάμα της μάρκας θα βρούμε στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën,  καθώς και στην ιστοσελίδα της μάρκας.

abb_img