Πρωτοποριακή 3D διαφήμιση της BMW iX στο κέντρο της Αθήνας

Στην ψηφιακή βιτρίνα του Attica City Link απεικονίζεται η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX, μέσω μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας.

Φαίνεται πως, εκτός από την ηλεκτροκίνηση, πλέον στην καθημερινότητά μας «εισβάλουν» και οι τρισδιάστατες διαφημιστικές προβολές στις προσόψεις κτιρίων ή πολυκαταστημάτων.

Έτσι, μετά την Κορέα, και την τρισδιάστατη διαφήμιση που είχε σαφείς αναφορές χολυγουντιανής ταινίας, αυτή η νέα μορφή διαφήμισης ήρθε και στην Ελλάδα!

Όσοι… τυχεροί περνούν έξω από το πολυκατάστημα Attica City Link, στο κέντρο της Αθήνας, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη ψηφιακή 3D εμπειρία.

Το BMW Group Hellas δημιούργησε μία καινοτόμα ψηφιακή βιτρίνα που διεγείρει κάθε φαντασία, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Στην ψηφιακή βιτρίνα του Attica City Link απεικονίζεται η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX, μέσω μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας.

Γύρω από την οθόνη υψηλής ευκρίνειας και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του «φανταστικού».

Με στοιχεία εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης

Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης».

Μια ιδέα που εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο.

Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE.

Πολλοί διακεκριμένοι επώνυμοι από διαφορετικούς χώρους, καθώς και φίλοι της BMW, βίωσαν αυτή τη μοναδική εμπειρία (#THEiXperience) από κοντά και φωτογραφήθηκαν μπροστά στη βιτρίνα της επιβλητικής BMW iX περνώντας το δικό τους ξεχωριστό αειφόρο μήνυμα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!