Σάμος: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται στα πλοία (;)

Το πλήρωμα ενός πλοίου της γραμμής Πειραιάς-Σάμος, δεν επέτρεψε σε επιβάτη με εισιτήριο(!) να επιβιβαστεί γιατί είχε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο λιμάνι της Σάμου, όταν το πλήρωμα του πλοίου της γραμμής Πειραίας-Σάμος απαγόρευσε την είσοδο σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ναι καλά ακούσατε. Ένας επιβάτης είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για τη μεταφορά του αυτοκινήτου. Ωστόσο,  δεν μπόρεσε να βάλει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα στο πλοίο, που είχε προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο της γραμμής Σάμος-Πειραιάς απέρριψε ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πιο συγκεκριμένα, το πλήρωμα στη Σάμο δεν επέτρεψε στον ιδιοκτήτη να βάλει το ηλεκτρικό όχημα εντός του πλοίου. Ο λόγος είχε να κάνει με την πολιτική της εταιρείας σχετικά με τα εν λόγω οχήματα.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του αυτοκινήτου αυτό το κώλυμα το αντιμετώπισε για πρώτη φορά. Μάλιστα, ο ίδιος είναι επαγγελματίας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και έχει μεταφέρει αρκετές φορές αυτοκίνητα με τη εν λόγω εταιρεία, χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου στις 17:30, ώρα αναχώρησης του πλοίου από το λιμάνι Σάμου για Πειραιά, το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να μεταφερθεί. Φυσικά, ο ιδιοκτήτης  αντέδρασε στην απόφαση του πληρώματος και μεταξύ μας είχε και δίκιο. Μάλιστα θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε το λόγο της απαγόρευσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε πλοίο της γραμμής. Αν οι εταιρείες δεν αλλάξουν τρόπο σκέψης, τότε στο μέλλον που θα υπάρχουν περισσότερα ηλεκτρικά θα υπάρχει πρόβλημα.

 

abb_img
spot_img