ΑρχικήΣχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το CarsElectric.gr είναι ενημερωτική ιστοσελίδα με ειδήσεις και αναλύσεις για την ηλεκτροκίνηση από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, παρουσιάσεις, άρθρα, νέα, συνεντεύξεις, χρήσιμες συμβουλές και απόψεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τις υποδομές, την μικροκινητικότητα, τη βιωσιμότητα και το μέλλον της αστικής μετακίνησης.

Επίσης, στο CarsElectric.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις παρουσιάσεις τεχνολογικών καινοτομιών στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της κινητικότητας στη σημερινή και στη μελλοντική μορφή της.

Η ηλεκτροκίνηση δεν αφορά μόνο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και για αυτό στο CarsElectric.gr φιλοξενούνται ειδήσεις που αφορούν στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, τα ηλεκτρικά φορτηγά και λεωφορεία, καθώς, επίσης, άρθρα για τις εξελίξεις της ηλεκτροκίνησης σε νερό και αέρα.

Το CarsElectric.gr καλύπτει την ειδησεογραφία από τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο των e-Sports, όπως Formula-E και άλλα ηλεκτροκίνητα αθλήματα που κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό.

Ο κόσμος αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και η ανάγκη του αναγνωστικού κοινού να ενημερωθεί για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο εξηλεκτρισμός είναι για εμάς αυτοσκοπός.

Στόχος μας είναι, μαζί με τους αναγνώστες μας, να γνωρίσουμε και να ενημερωθούμε, με εγκυρότητα και υπευθυνότητα, σήμερα για τα νέα του αύριο.

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι το μέλλον. Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ, στο CarsElectric.gr.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!