Σημαντική συνεργασία της nrg με την Μασούτης!

Η nrg υλοποίησε μια σημαντική συνεργασία με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Μασούτης, δημιουργώντας 150 θέσεις φόρτισης σε 70 καταστήματα.

Στόχος τόσο της nrg όσο και της Μασούτης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους, με τη δημιουργία επιπλέον θέσεων φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Μάλιστα, η nrg διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge και πρωτοπορεί στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Προφανώς, με το incharge, η εταιρεία προχωρά ακόμα πιο δυναμικά στην ταχεία και στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου της σε κομβικά σημεία διέλευσης και εξυπηρέτησης του κοινού.

Επιπλέον, με τη στρατηγική συνεργασία με την Μασούτης στο δίκτυο προστίθενται 150 νέοι σταθμοί, σε 70 καταστήματα της αλυσίδας. Τέλος, οι συγκεκριμένοι σταθμοί φόρτισης θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Κατά αυτό τον τρόπο οι πελάτες της Μασούτης θα μπορούν να φορτίζουν το ηλεκτρικό τους όχημα όση ώρα κάνουν τα ψώνια τους.

nrg και Driivz «πηγαίνουν» τη φόρτιση σε άλλο επίπεδο!

Σημαντική συνεργασία της nrg με την Μασούτης!

Τι δήλωσαν τα στελέχη των μεγάλων εταιρειών

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg ανέφερε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη νέα μας συνεργασία με την Μασούτης. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία. Η εταιρεία μας θα είναι πλέον συνοδοιπόρος στο ταξίδι της πράσινης μετάβασης με ένα από τα πιο αγαπητά brands της χώρας. Από σήμερα, οι οδηγοί που έχουν επιλέξει έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης θα μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους απρόσκοπτα, φορτίζοντας παράλληλα το ηλεκτρικό όχημά τους».

Ο κ. Θόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Δ. Μασούτης Α.Ε., δήλωσε:

«Η νέα εποχή είναι πλέον εδώ, μία εποχή που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη. Μία εποχή που ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύσεις και δυνατότητες στη Μασούτης Α.Ε. για μια καλύτερη καθημερινότητα».

Όλοι οι σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Ο κ. Βαγγέλης Καμπέρης, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ. Μασούτης Α.Ε., ανέφερε:

«Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στον τομέα της ηλεκτροκίνησής. Οι πελάτες μας θα αξιοποιούν το δίκτυο φορτιστών της nrg, στα καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πανελλαδικά. Στόχος μας να καταφέρουμε έως το τέλος του χρόνου να δώσουμε δυνατότητες εξυπηρέτησής ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο σε καταστήματα πλησίον του εθνικού δικτύου όσο, και αυτό νομίζω ότι είναι σημαντικότερο, σε μικρά και μεσαία καταστήματα εντός αστικού ιστού, όπου θα μπορεί να φορτίσει κάποιος το αυτοκίνητό του καθ’όλο το 24ωρο».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!