Στην Ελλάδα η νέα Mustang Mach-E GT με τους 487 ίππους και αυτονομία 500 χλμ.

Η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα της Mustang Mach-E GT εκπλήσσει και ευχαριστεί στον ίδιο βαθμό.

Η νέα Mustang Mach-E GT έρχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει νέους ορίζοντες στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας προσφέροντας, εκτός από υψηλές επιδόσεις, συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Σημείο αναφοράς για την έκδοση GT είναι οι δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 487 ίππους και άμεσα διαθέσιμη ροπή 860 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση σε μόλις σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Και όλα αυτά, χωρίς συμβιβασμούς στην ελευθερία κίνησης, καθώς η προηγμένη μπαταρία ιόντων-λιθίου των 98,7 kWh εξασφαλίζει αυτονομία με μία πλήρη φόρτιση που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E GT προσφέρει εξαιρετική απόδοση με εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα.

 

Ο εμβληματικός και επιθετικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου του προσδίδει μοναδικά ελκυστικό χαρακτήρα στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Με προηγμένη τεχνολογία για βέλτιστο χειρισμό

Η προηγμένη τεχνολογία προσαρμοζόμενης μαγνητικής ανάρτησης MagneRide βελτιστοποιεί τον χειρισμό και το σύστημα πέδησης Brembo υψηλών επιδόσεων προσφέρει άμεση απόκριση.

Ταυτόχρονα, ένα από τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Untamed Plus για οδήγηση σε πίστα, δημιουργούν μια πιο ενστικτώδη οδηγική εμπειρία.

Το χαρακτηριστικό κιτ αμαξώματος δημιουργεί μια επιβλητική και σπορ σχεδίαση που κάνει την Mustang Mach-E GT να ξεχωρίζει από το πλήθος των ηλεκτρικών οχημάτων.

Με τεχνολογία ενημερώσεων λογισμικού over-the-air

Στο εσωτερικό της, η Mustang Mach-E GT προσφέρει ένα κομψό και σπορ περιβάλλον. Με μοναδικά σπορ καθίσματα Ford Performance, καθώς και μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογικών συστημάτων.

 

Η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα της Mustang Mach-E GT εκπλήσσει και ευχαριστεί στον ίδιο βαθμό. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο μόντεμ 4G που διευκολύνει τις ενημερώσεις λογισμικού over-the-air, επιτρέποντας στο αυτοκίνητό σου να εξελίσσεται συνεχώς, κάνοντας την εμπειρία ιδιοκτησίας ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Την ίδια στιγμή, διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε Colorado Red.

 

Μέσα στην καμπίνα της Mustang Mach-E GT δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άριστη στήριξη στη σπορ οδήγηση, διαθέτοντας επένδυση από διάτρητο ύφασμα τύπου Suedde.

Η Mustang Mach-E GT, όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις Mach-E, περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης για άνετα και ασφαλή ταξίδια όπως Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active ParkAssist 2.0 και Pre‑Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Στην Ελλάδα η Mustang Mach-E GT στοιχίζει 79.980 ευρώ.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!