Στην Kosmoride αποσύρετε το παλιό σας ποδήλατο και παίρνετε νέο ηλεκτρικό

Η Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων e-bikes.

Η Kosmoride παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα (Ε-Βikes) του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα Ε-Βike που θα καλύψει κάθε ανάγκη.

Η πολιτική της Kosmoride προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων Ε-Βikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του Ε-Βike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την Kosmoride είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Στο 1ο Kosmoride experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) μπορείτε να πραγματοποιείστε test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και να φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας… φορτίσει τη ζωή.