Συνεργασία Hyundai και Shell για την εύρεση νέων λύσεων καθαρής κινητικότητας

Η Hyundai Motor Company υπέγραψε μια νέα πενταετή Επιχειρηματική Συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Royal Dutch Shell plc, τη διεθνή εταιρεία ενέργειας Shell, με σκοπό την καθαρή κινητικότητα.

Η συνεργασία της Hyundai με τη Shell θα επεκταθεί έως το 2026, αλλά αυτή τη φορά εστιασμένη στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση των εκπομπών ρύπων ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς.

Η νέα συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική της Hyundai να αυξήσει την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και να συνεχίσει την πορεία της ώστε να εξελιχθεί σε πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας.

Η Shell αντίστοιχα θα επεκτείνει το ρόλο της στην παροχή καθαρότερων λύσεων κινητικότητας στη Hyundai.
Hyundai Shell

Ο Carlos Maurer, Executive Vice President Global Commercial Business της Shell ανέφερε “Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών της Hyundai, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στη φόρτιση ηλεκτρικών (EV) οχημάτων και τη βαθιά γνώση που συλλέγουμε στην καθημερινή επικοινωνία μας με τους πελάτες στα 46.000 σημεία πώλησης που διαθέτουμε παγκοσμίως.”

Διαβάστε ακόμα: Ioniq 5: το νέο φουτουριστικό ηλεκτρικό όχημα της Hyundai

Η εταιρική σχέση της Hyundai με τη Shell θα αφορά projects που αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέου τύπου καναλιών εξυπηρέτησης ειδικά για παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας, κυρίως στην Ασία.

Και οι δυο εταιρείες δεσμεύονται να αξιοποιήσουν την τεχνολογία με σκοπό την ταχύτερη ενεργειακή μετάβαση.

Υλοποιούν από κοινού προγράμματα R&D, ώστε να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές των κινητήρων Hyundai καθώς επίσης προγραμματίζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην ανάπτυξη eFluids για ηλεκτρικά (EV) οχήματα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!