Τα Fiat 500 και Fiat 500X φρεσκάρονται και εξηλεκτρίζονται!

Η ιταλική εταιρεία ανανέωσε τα Fiat 500 και Fiat 500X Dolcevita στα σημεία, δίνοντας τους ήπια υβριδική κίνηση και φρέσκια εμφάνιση.

Ακούστε το άρθρο

Η ιταλική φινέτσα στα καλύτερα της μέσα από τα Fiat 500 και 500X Dolcevita. Η Η Fiat τα προσφέρει με υβριδικούς κινητήρες αλλά και νέα «φρέσκια» εμφάνιση, με στόχο την μετατροπή της γκάμας της σε ηλεκτρική, το ταχύτερο δυνατό.

Τα δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας θα φέρουν πλέον και ήπια υβριδικούς κινητήρες και με νέους χρωματικούς συνδυασμούς, που δημιουργούν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Fiat 500e La Prima by Bocelli: H μελωδία της ηλεκτροκίνησης

Επιπλέον, οι νέες εκδόσεις Dolcevita θα έχουν ανοιγόμενες οροφές για μια πιο ανέμελη οδήγηση, όμοια με τον ιταλικό τρόπο ζωής.

Τα Fiat 500 και Fiat 500X φρεσκάρονται και εξηλεκτρίζονται!

Εντυπωσιακό το Fiat 500X Dolcevita

Το μοντέλο 500X της σειράς Dolcevita αποκτά νέο λευκό χρώμα Gelato White, με μαύρες λεπτομέρειες που συναντάμε στην κομψή, μαλακή οροφή του.

Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ηλεκτρικά χειριστήρια. Επιπλέον, αποκλειστικά είναι και το κομψό λευκό ταμπλό, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στον λεβιέ των ταχυτήτων και τα χαλάκια.

Fiat: Τα υβριδικά 500X και Tipo είναι εδώ!

Τα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρες βροχής, κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα infotainment 7 ιντσών Uconnect με πλοηγό, ραδιόφωνο DAB, Apple CarPlay και Android Auto.

Εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων, 130 ίππων και 240 Nm ροπής. Ενώ, μια μία ακόμα μίζα-γεννήτρια 48V του χαρίζει 20 ίππους και 55 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στον εμπρόσθιο άξονα, με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων.

Το Fiat 500 Hybrid με έκπτωση έως 1.300 ευρώ

Ανανεωμένο και το 500 Dolcevita 

Συνεχίζοντας με το Fiat 500 Dolcevita, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην έκδοση Cabrio. Ο χρωματισμός του είναι επίσης, σε απόχρωση Gelato White σε συνδυασμό με τη μπεζ μαλακή οροφή. Διαθέτει το νέο ήπιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο είδαμε στη γκάμα της φέτος.

H Tesla «τρώει σκόνη» από το Fiat 500e

Κάτω από το καπό είναι κρυμμένος ένας τρικύλινδρος κινητήρας FireFly 1,0 λίτρων με απόδοση 70 ίππων, ενώ το «ηλεκτρίζει» γεννήτρια 12V και μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου.

Τα Fiat 500 και Fiat 500X φρεσκάρονται και εξηλεκτρίζονται!

Εσωτερικά, βλέπουμε για πρώτη φορά τα νέα καθίσματα με επένδυση από δέρμα Pelle Frau σε χρώμα Ivory. Τέλος, Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών, πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα και αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες.

Τέλος, η ιταλική φίρμα δεν έχει αποκαλύψει τις τιμές των μοντέλων προς το παρόν.

abb_img