Τα νέα καύσιμα της Shell «φροντίζουν» τον κινητήρα!

H Shell παρουσίασε τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power, τα οποία είναι τα αποδοτικότερα της μέχρι σήμερα.

Ακούστε το άρθρο

Τα νέα και βελτιωμένα της καύσιμα, παρουσίασε η Shell σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους τύπου. Πιο συγκεκριμένα, η Coral Α.Ε. – Shell Licensee παρουσίασε τα νέα και βελτιωμένα Shell V-Power, τα αποδοτικότερα καύσιμα της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Στην εκδήλωση έδωσαν «το παρών» και απηύθυναν χαιρετισμό ανώτατα στελέχη της Coral A.E. – Shell Licensee, όπως επίσης και του Όμιλου Motor Oil. Τα νέα καύσιμα παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους, ο Business License Manager της Shell South Europe, Wim Riegman και οι Fuel Scientists της εταιρείας, María Rodríguez-Moyá και Yasmin Hemberger. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Marketing Manager της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, Βασίλης Τσόγκας.

Shell: Εργοστάσιο παραγωγής υδρογόνου στην Ολλανδία!

Με έμφαση στην «υγεία» του κινητήρα

Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power βενζίνης και diesel προστατεύουν ξεκάθαρα τον κινητήρα. Ειδικότερα, τον καθαρίζουν και απομακρύνουν 100% τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοσή του. Μάλιστα, οι έλεγχοι πάνω στο καύσιμο έχουν αποδείξει ότι η τακτική χρήση των εν λόγω νέων καυσίμων προστατεύει από μελλοντικές επικαθήσεις σε ζωτικά μέρη του κινητήρα.

Οι επικαθήσεις των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλες τις τεχνολογίες κινητήρων. Προφανώς, κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση και τις επιδόσεις του οχήματος. Η απομάκρυνση των ιζημάτων είναι πολύ σημαντική, καθώς μπορεί να επαναφέρει στο 100% τη λειτουργία του κινητήρα.

nrg και Driivz «πηγαίνουν» τη φόρτιση σε άλλο επίπεδο!

Πέντε χρόνια δοκιμών για τα καύσιμα της Shell

Εκτενείς δοκιμές έδειξαν ότι η συνεπής χρήση των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power βελτιώνει τόσο την απόδοση του κινητήρα, όσο και την εξοικονόμηση καυσίμου. Επίσης, η εταιρεία εξασφάλισε ότι όλες οι νέες χημικές ουσίες στα νέα πρόσθετα, είναι πιο αποτελεσματικά σε καύσιμα με υψηλότερα ποσοστά βιοκαυσίμων.

Η María Rodríguez-Moyá, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ύστερα από πέντε χρόνια εκτεταμένων δοκιμών, τόσο στο δρόμο όσο και σε εργαστήρια, μπορούμε πλέον να ισχυριστούμε ότι τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power μπορούν να απομακρύνουν έως και 100% των αποθέσεων στα ζωτικά μέρη του κινητήρα για να επαναφέρουν πλήρως την απόδοσή του».

Hellenic Hydrogen: Motor Oil, ΔΕΗ και πράσινο υδρογόνο

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ορισμένοι από τους ηγέτες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα καύσιμα V-Power της εταιρείας. Μερικοί από αυτούς είναι η Scuderia Ferrari, η BMW M series και η Ducati.

Τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες αγορές μέσα στο 2022, όπως επίσης και το 2023.

abb_img