Τα wallboxes της Tesla γίνονται πιο «έξυπνα»

Η δυναμική διαχείριση ενέργειας του wallbox αποφεύγει υπερφορτώσεις, αιχμές κατανάλωσης και διακοπές ρεύματος.

Ακούστε το άρθρο

Η Tesla έχει διαθέσει μια νέα δυνατότητα για το Wallbox Home Wallbox. Δυναμική διαχείριση ενέργειας, που επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ισχύος φόρτισης του αυτοκινήτου με βάση τα στιγμιαία φορτία στο σπίτι. 

Πώς λειτουργεί.

Η δυναμική διαχείριση ενέργειας του wallbox, αποφεύγει υπερφορτώσεις. Αιχμές κατανάλωσης και διακοπές ρεύματος, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί όλη τη διαθέσιμη ενέργεια. Όταν βέβαια, οι συσκευές δεν χρησιμοποιούνται και μπορεί να συνεχίσει να επαναφορτίζεται (ακόμα και πιο αργά). Ή όταν υπάρχει ανάγκη για ηλεκτρισμό μέσα στο σπίτι. Αυτή η καινοτομία προσθέτει στα δύο που είναι ήδη διαθέσιμα στο Tesla Wall Connector. Δηλαδή τη διαχείριση στατικής ενέργειας (χειροκίνητη ρύθμιση της ισχύος του wallbox). Και τη διαχείριση ομάδας, για να ρυθμίζει ανεξάρτητα την ισχύ φόρτισης πολλών wallboxes που συνδέονται μεταξύ τους.

Λειτουργεί με όλα τα αυτοκίνητα

Η δυναμική διαχείριση ενέργειας απαιτεί ένα εξάρτημα τρίτου κατασκευαστή. Το Dynamic Power Meter (πωλείται επίσης στο Amazon για 267,69 ευρώ), που έχει δημιουργηθεί από εγκαταστάτη πιστοποιημένο από την εταιρεία. Το Wall Connector (πωλείται στην ιστοσελίδα της αμερικανικής εταιρείας προς 535 ευρώ). Έτσι λειτουργεί με οποιοδήποτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ακόμα και με αυτά που δεν είναι Tesla.

abb_img