Θήκες για iPhone με υπογραφή Pininfarina!

Η Pininfarina δημιούργησε θήκες για iPhone και τις εμπνεύστηκε από τη σπορ Ferrari 512S Modulo, η οποία παρουσιάστηκε το 1970.

Η Pininfarina σχεδίασε και δημιούργησε θήκες για iPhone. Συγκεκριμένα, οι θήκες αφορούν τα μοντέλα 13 Pro και 14 Pro και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό. Μάλιστα, ως πηγή έμπνευσης για την Pininfarina, λειτούργησε το πρωτότυπο μοντέλο Ferrari 512S Modulo.

Αν και το εν λόγω μοντέλο το είδαμε για πρώτη φορά το 1970 στη Γενεύη, ακόμη επηρεάζει τα δρώμενα 50 χρόνια μετά. Τη Ferrari 512S Modulo σχεδίασε για λογαριασμό της Pininfarina, ο Paolo Martin.

Τα δύο πρώτα Pininfarina Battista «βρήκαν» ιδιοκτήτες!

Θήκες με αέρα Ferrari από την Pininfarina

Η Pininfarina, όπως προαναφέραμε, άντλησε την έμπνευση της για τις θήκες απο τη Ferrari 512S Modulo. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο ο σχεδιαστικός οίκος πάντρεψε το παρελθόν με το σήμερα. Το concept Modulo έδωσε την έμπνευση για τη δημιουργία των θηκών για κινητά τηλέφωνα, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το σήμερα.

Pininfarina Battista: «Ηλεκτρικό» χάρμα ιδέσθαι!

Μάλιστα, η Pininfarina δημιούργησε τις θήκες σε συνεργασία με την Inkar. Συγκεκριμένα, η γραμματοσειρά, οι ξεχωριστές καμπύλες, αλλά και οι 24 τρύπες στο κάλυμμα του κινητήρα της Modulo, ενέπνευσαν τον σχεδιαστή της Pininfarina. Τη σχεδίαση υπογράφει ο Paolo Lugaro.

Bugatti Carbone Limited Edition: Smartwatch… 2.500 δολαρίων!

Παράλληλα, η ανάπτυξη των νέων θηκών κράτησε περίπου 2 χρόνια και ορισμένες λεπτομέρειες έχουν ακρίβεια 0,1 χιλιοστά. Ουσιαστικά, η κυκλοφορία τους θα είναι αρκετά περιορισμένη, αφού θα κυκλοφορήσουν μόνο 99 αντίτυπα για το 13 Pro και άλλα τόσα για το 14 Pro. Μάλιστα, όλες θα φέρουν χαραγμένο ένα σειριακό αριθμό, ο οποίος θα δηλώνει τη σπανιότητα τους.

Το νέο σύμβολο της Bentley είναι έργο τέχνης

Επιπλέον, η κατασκευή τους θα γίνει στο χέρι στην Ιταλία και μόνο 5 θα είναι ασημένιες με κόκκινη λεπτομέρεια, όπως αυτή στα πλαϊνά του Modulo Concept. Ακόμη, οι αγοραστές προσαρμόζουν τις θήκες τους σύμφωνα με τα γούστα τους. Υπάρχει η επιλογή ανάμεσα από 5 χρώματα, 2 τύπους δέρματος και 10 δερμάτινες πλάκες. Τέλος, είναι δυνατή η χρήση ξύλου, Carbon και αλουμινίου.

abb_img
spot_img