Το Cineco E-RT3 δεν… πιάνεται!

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Cineco E-RT3 έρχεται με κορυφαίες επιδόσεις και τελική ταχύτητα στα... 120 χλμ./ώρα.

Η κινέζικη εταιρεία Zongshen παρουσίασε την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Cineco E-RT3, για πρώτη φορά το 2021. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το ηλεκτρικό μοντέλο είναι πλέον έτοιμο για να βγει στην παραγωγή, ενώ παρουσιάζει αρκετές αναβαθμίσεις σχετικά με το πρωτότυπο.

Η Zongshen, η οποία συνεργάζεται και με τον γνωστό ιταλικό όμιλο Piaggio, θα παρουσιάσει το Cineco E-RT3 μέσα στο 2023. Σίγουρα προορίζεται για την Αμερική, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές αν θα το λανσάρει και στην Ευρώπη.

Urbet Riazor: Ένα ηλεκτρικό Vespino από τη Μάλαγα

Το Cineco E-RT3 είναι γρήγορο και με σημαντική αυτονομία

Το Cineco E-RT3 είναι κορυφαίο σε επιδόσεις χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 23 ίππων, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο του. Επιπλέον, η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 120 χλμ./ώρα, μία τιμή εξαιρετική. Φυσικά, στη ταχύτητα του οχήματος παίζει ρόλο και το σχετικά μικρό βάρος του, το οποίο είναι κοντά στα 206 κιλά, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας.

Επίσης, διαθέτει μπαταρία με ενεργειακή χωρητικότητα 6,9 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων σε συνθήκες πόλης με σταθερή ταχύτητα 50 χλμ./ώρα. Ωστόσο, σε ότι αφορά την κίνηση σε αυτοκινητόδρομο ή ορεινό δρόμο, η αυτονομία «πέφτει» στα 100 χιλιόμετρα. Και πάλι δεν είναι άσχημα.

Lampago: Ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο… Made in Turkey!

Σε 3 ώρες είναι «φουλαρισμένο»

Σε ότι αφορά τη φόρτιση, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα φορτίζει μέσα σε μόλις 70 λεπτά από το 30% έως το 80%. Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, 3 ώρες είναι αρκετές.

Η ένδειξη της φόρτισης είναι στο ψηφιακό όργανο TFT στο τιμόνι, το οποίο επιτρέπει συνδεσιμότητα του smartphone μέσω του Bluetooth. Επίσης, υπάρχουν ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, cruise control και έλεγχος πίεσης ελαστικών.

To X-OTO έχει τέλεια ισορροπία!

Το κλειδί είναι περιττό

Ο εξοπλισμός δεν σταματάει εδώ, καθώς περιλαμβάνει βαλίτσες, ψηλό ανεμοθώρακα και το σύστημα smart key για την εκκίνησή του χωρίς κλειδί. Ο αναβάτης θα πρέπει να το έχει απλά στην τσέπη του για να ξεκινήσει. Τέλος, σχετικά με την τιμή του Cineco E-RT3, αυτή φτάνει τα 7.299 δολάρια για τις ΗΠΑ.

Editorial